Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandruśka20

Moj chlopak jest kochany ale...

Polecane posty

Gość Sandruśka20
Jest dupa;/ juz mam w glowie namieszane w hujammm;/;/;/ On ze mna mieszka i to jest bajgorsze;(

Zawsze do uslug. Po prostu wiele kobiet na calym swiecie tkwi w toksycznych zwiazkach, starajac sie widziec w nich sens, jednak bezskutecznie. I co z tego, ze przezyliscie wiele wspanialych chwil, jezeli happy end poszedl sie...

Gość powodzenia na nowej drodzeeee
bez niego sobie nie poradzisz, innego juz nie pokochasz, masz swoje lata i czas na założenie rodziny, bierz to ,co się trafiło, trudno, ludzi spotykają rózne nieszczęścia, bycie żoną alkoholika może nie jest takie najgorsze, zawsze możesz zacząć pić i staczać się z nim :) A na sińce po pobiciach jest dzisiaj taka gama kosmetyków że wszystko ładnie zamaskujesz w razie gdyby obudził się w nim dodatkowo damski bokser ;) A najważniejsza jest miłość :) Dla niej warto się poścwięcić :) Kiedy będziesz zmieniać obżygane pościele i ukrywać jego nałóg przed rodziną i znajomymi będziesz wiedziała, że jesteś mu potrzebna, że cię kocha i pragnie. Bez ciebie przecież skończyłby pod mostem. I kto chroniłby go przed dziecmi które bez szacunku nazywałbygo pijakiem i wstydzły się go. Wlasnego ojca? Ale cóż, one nic nie rozumieją,nie rozumieją miłości! Ale ty poznalaś jej smak. Nie daj sobie wmówić, że alkohol ją zniszczy. On jedynie jeszcze bardzieh was zespoli :) 👄

Gość i co za ronica czym sie upija
wow, masz 19 lat i mieszkasz z facetem? szybko:) no to tym bardziej pewnie cie to wkurza i duzo trudniej podjac decyzje o rozstaniu... gadalas z nim?

Gość Sandruśka20
.. jebac:) taaaaaaaaa;/ a mialo byc tak pieknie.... tak ... bylo jeszcze 2 msc temu;/

powodzenia na drodze---> bardzo dobrze i obrazowo to ujelas. ja powtorze - nie ma dla mnie bynajmniej nic gorszego niz zycie z alkoholikiem.

Gość Sandruśka20
gadalam, mowil ze ma wypite a on ze nie mam sie gniewac, ze tak bardzo mnie kocha... zabral do kina na 2 dzien. Nie rozumiem, ze pije te gluuuuupie piwska a jest taki kochany?? to kurwa ze soba nie gra....;/

Zaraz zaraz, jezeli on tak czesto chleje, to kiedy chodzi do pracy?

z moim bylo tak, jak sie pochlal, strzelil awanture i masakra, a na drugi trzeci dzien - do rany przyloz, boski facet. skoro tyle osob ci mowi ze cos jest nie tak to hmmm... chyba cos tu nie gra, nie uwazasz? a czy wy planujecie cos powaznego, jakies zareczyny/sluby w najblizszym czaise?

Gość Sandruśka20
jejQ;p on ma firme... przyjezdza o 18 i po piwoooo i pije:D nawet jedno wypije na wieczor a mnie to tak wkurzzzza;/ masakra, cz czy planujemy cos?? on chcial dziecko ja nie, pow mu ze niechce narazie...

Gość wspólczuje szczerze
ciężkie cię czeka z nim życie dziewczyno :(

w tym linku co ci wkleilam... tak bylo cos a propos "jednego piwka dziennie" przeczytaj...

Gość Sandruśka20
ten link jest uszkodzony, mozesz jeszcze raz?

tam sie robi spacja po jedynce nie wiem czemu... musi byc bez spacji, inaczej wkleic nie moge

to sie nazywa "Alkoholizm - 9 rzeczy, które warto wiedzieć" z gazeta.pl

Jezeli on ma firme, to jak ja prowadzi, kiedy pije trzy dni bez przerwy?

ludzie nie musza sie upijac do nieprzytomnosci,by byc alkocholikami.Moze wypijac dzien w dzien po trzy piwa i staje sie powoli alkocholikiem.75% alkocholikow w dzisiejszych czasach to zazwyczaj ludzie,ktorym kwitnie kariera zawodowa ludzie!Czy wy wszyscy kojarzycie alkocholzm z lezacym na schodach pijakiem?Alkocholicy sa rozni.Co nie znaczy,ze ci,ktorzy pracuja i ogarniaja sie w zyciu sa lepsi od tych lezacych na lawce w parku.I jedeni i drudzy sa uzaleznieni.I zaden sie nie przyzna,ze jest alkocholikiem...i nie kazdy alkocholik bije swoja dziewczyne czy zone.Ale zycie z alkocholikiem jakimkolwiek to katorga.Pomysl dziewczyno!obsikane lozko malzenskie,klatka schodowa,halucynacje(maja ci,ktorzy dawo temu sie juz zatracili i nie potrafia przestac pic),wcale nie musi Cie uderzyc(choc to niewykluczone) ale inne nieprzyjemne sytuacje napewno beda powstawac.Nie mowiac juz o tym,ze mozesz skazac swoje dzieci na bycie DDA w przyszlosci.To jest okropne.

ludzie nie musza sie upijac do nieprzytomnosci,by byc alkocholikami.Moze wypijac dzien w dzien po trzy piwa i staje sie powoli alkocholikiem.75% alkocholikow w dzisiejszych czasach to zazwyczaj ludzie,ktorym kwitnie kariera zawodowa ludzie!Czy wy wszyscy kojarzycie alkocholzm z lezacym na schodach pijakiem?Alkocholicy sa rozni.Co nie znaczy,ze ci,ktorzy pracuja i ogarniaja sie w zyciu sa lepsi od tych lezacych na lawce w parku.I jedeni i drudzy sa uzaleznieni.I zaden sie nie przyzna,ze jest alkocholikiem...i nie kazdy alkocholik bije swoja dziewczyne czy zone.Ale zycie z alkocholikiem jakimkolwiek to katorga.Pomysl dziewczyno!obsikane lozko malzenskie,klatka schodowa,halucynacje(maja ci,ktorzy dawo temu sie juz zatracili i nie potrafia przestac pic),wcale nie musi Cie uderzyc(choc to niewykluczone) ale inne nieprzyjemne sytuacje napewno beda powstawac.Nie mowiac juz o tym,ze mozesz skazac swoje dzieci na bycie DDA w przyszlosci.To jest okropne.