Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobralubzla

Kocham narzeczonego mojej siostry......

Polecane posty

Gość dobralubzla

Nie osądzajcie mnie źle, kocham również moją siostrę... ale nie wyobrażam sobie życia bez M... on chyba powoli również przyzwyczaja sie do myśli, że zniszczymy rodzinę... Kocham go...

Gość dobralubzla
długo zastanawialismy się co z tym zrobić ... to trwa już 2 lata... zaczelo sie na wakacjach, w deszczu, musielismy sie kryc, ale nikt nic nie podejrzewał... bo kto myslalby ze rodzona siostra i wspanialy idealny M....

Gość dobralubzla
uwielbiam go, jego smak, zapach, ton glosu... na nią nie mogę już patrzec, on tez już chyba jej nie kocha, nie sypia z nią

Gość negresco
Oboje jesteście siebie warci.

Chyba robi róznicę :p Zresztą...Ciebie też nie kocha. Jak by kochał to by z Toba był.

Gość dobralubzla
wczorajsza noc spedził u mnie... powiedział ze idzie na impreze z kumplami, a tak naprawde calutka noc byl przy mnie... jak ona dzwonila to wyciszal telefon, zaczela dzwonic do mnie i pisac ze sie o niego martwi... czy my dobrze robimy??

Gość różowoperłowe
nie zasługujesz na szacunek ani siostry ani jej narzeczonego, jeszcze kopnie cię w dupę, a ty zostaniesz z niczym, nawet rodzina się od ciebie odwróci...wiesz co to znaczy przedkładać swoje dobro nad dobro najbliższych?

Gość czy dobrze robicie
o co ty pytasz dziewczyno? dwa lata...

Gość dobralubzla
Jak myślicie, czy siostra może znienawidzieć mnie, ukachanego strszego brata jeśli prześpię się z jej narzeczonym??

Gość dobralubzla
jak jej bedzie zle moge i ja zadowolic, w koncu ma sie ten talent:))

Gość dobralubzla
to zostalo tylko przyzwyczajenie, sa ze soba 7 lat... ale od tamtego lata wszystko sie zmienilo....spotykamy sie prawie codziennie! kochamy sie!a siostra płacze mi do słuchawki, dzisiaj wymyslila sobie, że M chyba ją zdradza (!)

Gość dobralubzla
Żeby tylko mja dziewczyna się o tym nie dowiedziła... :o

Gość dobralubzla
tlumaczylam jej, ze mozemy zrobic trojkacik i bedzie super ale jej to ciezko dogodzic. coz nie wie co traci.

Gość dobralubzla
podszywy wstrętne! słuchajcie, nie oceniajcie mnie tak! ja naprawde walczylam z tym długo..Miałam nawet chlopaka w tym czasie ale caly czas wyobrazalam sobie, że to M... zostawiłam tamtego albo może to on mnie zostawil nawet nie pamietam, to było nieważne... dobro innych ponad swoje?? kto tak jeszcze postępuje????? Ty bys tak zrobiła???

Gość dobralubzla
nie jestem szmata!! walczyłam z tym, to było silniejsze... to jest ten jeden jedyny... i co zostawię go a on potem zostawi moja sis i co ???? żadna z nas nie bedzie go miała???????? jaka w tym logika ??

Gość dobralubzla
podszywy to nie jest śmieszne... jakby te wasze texty chociaż śmieszne były...

Gość po ile macie lat
Ty twoja siostra i ten M ?

Gość dobralubzla
ja mam 22. ona 25, on 24

Gość dobralubzla
ona caly czas do mnie dzwoni dziś, boje sie ze coś wyczuła... paranoja ..... wtedy pewnie nie chcialaby rozmawiac

Skoro twierdzisz, że on Cie kocha to niech odejdzie od siostry. Proste jak konstrukcja gwoździa :P

Gość dobralubzla
wwiemy ze to jest chyba jedyne wyjscie z tej sytuacji... ale rozbijac cala rodzinę???? co na to nasi rodzice?? wiadomo ze staną po jej stronie... on mnie zniewolił kompletnie.. siedze na łóżku i pachne nim.... :)

Gość po ile macie lat
Zgadzam się ! Po co mają się hajtać.. później dzieci itd unieszczęśliwią się nawzajem na całe życie. A jeśli teraz on od niej odejdzie to tylko twoja siostra będzie nieszczęśliwa. Do czasu aż sobie kogoś znajdzie ;-) a że jest młoda to na pewno znajdzie sobie kogoś szybko.

Gość dobralubzla
tylko ona? a rodzice? a ja ? dzisiaj obiecal przyjsc do mnie na calutką noc..... :):):) bedzie sie działo.. i tylko nie wiem co wymysic dla siostry zeby nie wydzwaniala alb zeby nie wzięło ją na odwiedziny bo M w mojej szafie sie nie zmiesci... :)

Gość po ile macie lat
Co on na to ? Chce odejść od niej ? Oni są młodymi ludźmi jeśli ze sobą nie sypiają .. to dziwie się,że to ciągną... Jak długo są zaręczeni ?

Gość dobralubzla
to nie jest śmieszne... czy ktoras z tu obecnych was przezyla kiedys cos takiego?? naprawde nie jestem złą siostra.... po prostu kocham jej narzeczonego

Gość nie chłopak
mi się wydaje, że Ty głupia jesteś. Jakby chłopak Cię kochał to by zerwał z siostrą, a tak ma fajną dziewczynę i darmową kurwe na boku, którą rucha kiedy najdzie go na to ochota.

Gość po ile macie lat
Nie boisz się,że jak będzie z Tobą to inną na boku sobie znajdzie ? Już nie twoją siostrę .. ;-) ale może koleżankę :-) Wiesz zawsze znajdzie się ktoś atrakcyjny w pobliżu.

Prawda jest taka, że niezła z ciebie sucz. To, że o nim fantazjowałaś, i (być może) kochasz go, zupełnie cię nie tłumaczy. Ja mam 3 siostry i 3 szwagrów, i prędzej podcięłabym sobie żyły, niż zrobiłabym takie świństwo. Jakby facetów było mało, a Ty musiałąś akurat na narzeczonego siostry się rzucic. Zalatuje mi tu zazdrością i zawiścią w stosunku do siostry, nieleczone od dzieciństwa kompleksy. Musiałaś więc go jej odebrać. Bardziej nie mogłaś jej skrzywdzić. Ale zdzira z ciebie. Chciałaś znać opinię innych, więc ją znasz. Grzech ciężki. Rodzina jest najważniejsza!!! A finał tej historii prawdopodobnie będzie taki, że on oleje was obie, a ty skończysz sama w rynsztoku. Także ciesz się nim, póki możesz. Pozdrawiam🌼