Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda sx..

czy to normalne?-on na sam moj widok juz jest podniecony, ciagle ma ochote na s

Polecane posty

Gość kopiczka
a ile lat to już trwa?

Gość czarpoma
przejdzie mu..ilez to mozna podziwiac jeden obraz

Gość magda sx
tak dokladnie, on nie rozglada sie za innymi jak jestesmy razem , kobieta zauwaza takie syt.poprostu ma ciagle ochote na mnie i czesto mi o tym mowi,,,mowi mi o swoich fantazjach pragnieniach ,, uwielbia mnie dotykac , poprostu czuje to ogromne pozadanie z jego strony,,,lecz czasem jest to dla mnie meczace

Gość magda sx
qrwa gienek , co mam ci opisywac jego firme w szczegolach?? pisze tu o inym"problemie"raz ci jeszcze powtarzam ze nei jest to olbrzymia firma, nei wiem moze Ty masz z tym problem jestes moze biznesmenem?

Gość magda sx
3 lata

Gość kopiczka
3 lata, rzeczywiście długo ja mam seks tak rzadko, że chyba nie powinnam wypowiadać się w temacie ;)

Gość Gienek ...
a na chj ci to wiedziec - a co Cię to obchodzi? Sam szczycisz się sporym libido?I tłumaczysz sobie to tak, że może i pracy nie masz, ale libido nadrabia straty w innych sektorach Twojego życia ... :O

Gość gumabalonowa
Gienek wyluzuj... kobitka pisze o innym prpblemie a ty zes sie tak doczepił;/ magda to wez ty wygarnij temu twojemu facetowi;p powidz co jak... moze ci zrozumie i przestanie?;)

Gość Gienek ...
Dla 30-latki 3 lata to taki wyczyn związkowy? :O To wszystko kupy się nie trzyma .. niby biznesmen, a ta nawet nie wie, jakiej wielkości to firma ... :O Bo jeśli to handel obwoźny, to dość wybiega nazywając go biznesmenem ... :P

Gość mio-mio
Magda sx ja też mam ten problem! I tylko ja tak na niego działam. Jestem juz z nim 10 lat i myślałam, że to przejdzie za jakiś czas, a tu nic, nadal tak na niego działam. Jak skończymy on po chwili znowu jest gotowy... jak sie szykuję na jakąś imprezę to czasem na nią nie docieramy bo wyglądam tak seksy ze łapy mu tak latają, ze zostajemy w domu, albo szybko chce już wracać. I tylko ja tak na niego działam.... Z zawodu jest informatykiem i tez prowadzi własny biznes....

Gość magda sx
tak do dlugo,poprostu jest mi gluio powiedziec mu o wizycie u sexuologa, nie wiem dlaczego, to jest problem wiem o tym , nie wiem co mam robic.

Gość gumabalonowa
Gienek niech se on i rolnikiem bedzie a ch.j ci do tego!

Gość magda sx
gienek,, ja wiem jaka to firma, czy nie mozesz z rozumiec ze nei chce opisywac tu na forum ogolnym, tak ciezko ci to zrozumiec??

Gość Gienek ...
gumabalonowa - bo jedno z drugim ma wiele wspólnego ... facet raczej mało ma w głowie ... więc inna część jego ciała przoduje ... to naturalne .. Kiedy facet ma bardzo głowę zajętą, to to zawsze wypiera chuć ... Ogólnie tym różnimy się od zwierząt ... Oczywiście dotyczy to tych myślących ... :O Raczej autorka nie jest intelektualistką ... łatwo wywnioskować, więc niech nie ubarwia, że jest biznesmenem, bo nie jest .... A skoro to ubarwia, to co jeszcze? :O

Gość gumabalonowa
Magda to jest twoj facet! wiec ni powinno ci byc głupio rozmawiac na takie tematy skoro on prawdopodobnie ma z tym problem

Gość Gienek ...
Przecież nikt Cię nie prosi o adres, nazwę itd. Sektor to nic takiego ... chyba, że nie wiesz o co pytam ...

Gość magda sx
mio mio -mam to samo! czasem nasze wyjscie gdzies wlasnie tak sie konczy- w lozku!

Gość kopiczka
Gienek ty masz jakieś kłopoty z seksem lub samooceną, że tak się czepiasz?

Gość a na chj ci to wiedziec
hehehhe gienek, jestes ciemny jak tabaka w rogu. wyciagasz wnioski calkowicie bezpodstawne, a na dodatek kompletnie nie rozumiesz o czym jest dyskusja. dnem jestes :D milego dnia :D

Gość magda sx
gienek , Ty chyba faktycznie masz glowe zajeta tylko jednym - a to tez problem,chyba kobieta nie ma z ciebie zadnego pozytku w lozku, chyba ciagle myslisz o firmie

Gość mio-mio
NIe, Gienek jest impotentem i tworzącym legendę wokół swojej ułomności, jakoby była konsekwencją jego wysokiego intelektu i znaczącej pozycji zawodowej.

Gość Gienek. ...
Jeśli jest chory, a jest ... bo jeśli wierzyć autorce, że to prężny biznesmen, to przecież mieszka z nim w jego willi... czyli ma ją na okrągło, a on nie może wysiedzieć bez seksu ... To jest bardzo chory ... to choroba psychiczna ... długie leczenie przed Wami ... i rzadko skuteczne ... :P

Gość magda sx
rozmawilam z nim juz nie raz na ten temat,ale on ciagle mi mowi ze on nic na to nie poradzi to silniejsz e od niego,,ze mam to czego nie widzi w zadnej innej kobiecie.

Gość magda sx
Gienek hahaha , ja juz nie wiem co mam do ciebie pisac

Gość smiac sie czy plakac
a tak trudno odmowic, jest sie zmeczona badz nie ma sie nastroju? bo widze ze lepiej uzalac sie nad soba na babskim forum

Gość magda sx
hahaha "PREZNY BIZNESMEN"to moze tY jestes, ale tylko biznesmen gdyz w innych sprawach chyba taki prezny nie jestes

Gość Gienek. ...
Taaaa ... to mi się target znalazł ... oczywiście, że niczego nie zrozumieliście ... nie żeby mnie to zdziwiło ... A moja kobieta nie narzeka ... aczkolwiek firma jest sporo ważniejsza niż moja chuć ... Dlatego wiem dlaczego pytam ... bo wiem po sobie ... kiedy jedziemy na wakacje ... moja chuć jest wielokrotnie wyższa ... a kiedy pracuję 16h to nie ma takiej opcji, abym mógł przez wiele godzin ... i przestańcie się oszukiwać, że to nie ma nic ze sobą wspólnego ... Każdy nierób myśli o seksie na okrągło ... dlatego mnoży się na potęgę ... inaczej z ludźmi, u których przoduje umysł ..

Gość magda sx
nie uzalam sie, odmawiam i on to rozumie, pisze tylko iz on ma ciagle na mnie ochote

Gość magda sx
tak gienek u ciebie przoduje umysl , oczywiscie, skad wiesz ze kobieta nie narzeka jak ma dosbry sex tylko na wakacjach?

Gość Gienek. ...
Nie tylko na wakacjach, ale więcej na wakacjach ... Moja kobieta działa na pełnych obrotach ... więc też nie myśli tylko o kopulacji ... Jest dyrektorem w innej firmie ... poza tym prowadzi fundację ... i naprawdę nie ma czasu na tak trywialne potrzeby .... Ale za to kiedy mamy czas ... to wszystko smakuje wyjątkowo ... aż się rozmarzyłem ...