Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian20

CZY MOGĘ JĄ USPOKOIĆ ?!

Polecane posty

Gość krystian20

Witam mam problem i mma nadzieje ze uzykam tu normlane odpowiedzi jestem chlopakiem wiec nie znam sie na tych rzeczach :P problem polega na tym ze nie cale 2 miesiace temu uprawailem z dziewczyna peeting nie doszlo do wytrysku jednak wydzielał mi sie plyn nawzajem sie piescilismy pozniej dotykalem jej mijesc intymnych moim penisem i nadal miescilem ja rekoma byla chyba 11 albo 12, 13 dniu cyklu (dokladnie nie pamietam) do tej pory miala juz 2 miesiaczki ale pierwsza nie bolesna malo obfita druga bolesna ale rowniez malo obfita ( plamienie czy coś ??????? ) strasznie panikuje a do tego NIE CHCE ZROBIC TESTU ! mimo moich namów boi się i tylko sobie wrkęca jesli chodzi o objawy to raczej ich nie ma dokladnie sie wypytalem nie bolą jej piersi ani sie nie powiekszyly nie ma mdlosci ( jak to powiedziała czasem jej sie zdrazy jakieś złe zapopoczucie ) ani zaparc po kazdym nastepnym peetingu lekko krawiła i to mnie niepokoi wiec czy mozliwa jest ciaza ?? !! dodam ze mamy po 20 lat, ja uwzam ze ciaza jest nie mozliwa ale zadzrają sie cuda, i przypadki jeden ma milion na daj los ja bede tym przypadkiem, dziecka narazie nie planujemy więc w tym problem. czy w dajmy na to w 12 dniu cyklu moglo dojsc do zaplodnienia tym plynem ?? to chyba nie jest okres najbardziej plodny prawda ?? ( nie doszło do penetracji, dotykalem jej miesc intymnych penisem a pozniej wkladalem jej palce )

Gość uppppppppp
up up up up

Gość to może być stressssss.

Gość krystian20
prosze o odpowiedzi !

pomyśl sam,skąd my tutaj mamy wiedzieć czy twoja dziewczyna zaszła w ciąże czy nie??? nie,okres ma, stosunku nie bylo więc prawdopodobieństwo ciązy jest niewielkie ale trzeba zrobić test i tyle,po co tu gdybać.......

Gość krystian20
tyle ze ona testu nie chce zrobic ! uparła sie i nie zrobi bo sie boi.

Gość no to wasz problem

Gość gwiazdkagda
Witaj krystian:) Mogę tylko powiedzieć że nie ma co sie martwić:) Uspokój lepiej swoja ukochana bo napewno wmawia sobie i jej organizm włąsnie tak reaguje:) Z własnego doświadczenia wiem że w ciąże tak naprawde nie jest zajść łątwo. Ja przez 6 m-ce kochalam się z chlopkiem całkowicie bez zabezpieczenia i dopiero po tych 6 m-ce jest ciążą:) Dodam że również mam 20 lat:) . Porozmawiaj ze swoją dziewczyna i postaraj się ją jakoś uspokoić bo nie ma co panikować. Pieściliście się ale wytrysku nie było wiec problemu nie ma- w płynie który się wydziela moga być śladowe ilosci plemników ale nie sądze zeby udało i m się przedostać do wnętza tak głęboko jak trzeba. Jeśli nawet dostały się do srodka to było za mało płynu żeby spłynęło. Jak na mój gust to twoja ukochana tylko panikuje i niech sie wyluzuje. A tak pozatym ciąża to nie tragedia:P Ja też przeżywałam ale teraz normalnie już doczekac sie nie mogę mojego maleństwa. Aha i jesli ukochana miałą już dwa okresy- nawet plamienia to spokojna głowa. Plamienie było mniej obfite niż okres bo sobie dziewczyna wmawiała ciąże i w jej organizm tak zareagował między innymi na nerwy. Możesz też zaproponować jej że jeśli nie chcecie dziecka to niech pójdzie do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, teraz już są takie po których nie ma zadnych skutk ów ubocznych typu tycie albo złe samopoczucie. Zastanówcie się nad tym bo wtedy spokojnie mozecie robić wszytsko na co macie ochote:P

Gość krystian20
dziękuję Ci bardzo :)

Gość gruszkakula
Gwoli wyjaśnienia - jeśli ma cykle 28-dniowe to 12 dzień cyklu jest bardzo płodnym okresem:-p Ale w Waszym przypadku raczej nie może być mowy o ciąży. Zapłodnienie przez płyn preejakulacyjny zdarza się naprawdę sporadycznie i to raczej wtedy, gdy dojdzie do stosunku. Jesli do tego miała już dwie miesiączki, to myślę, że możecie być spokojni:-)

Gość krysian20
cykle ma 27-28-29 dni miala 2 okresy ale malo obfie narzeka ze ma warde pobrzusze i brzuch

Gość weronika ww 87
'cykle ma 27-28-29 dni miala 2 okresy ale malo obfie narzeka ze ma warde pobrzusze i brzuch' dni najbardziej plodne latwo obliczyc. 27-16 = 11 28 - 16 = 12 29 - 16 = 13 w jej przypadku 11 12 13 dzien cyklu sa najbardziej płodne

Gość co za brednia
weronika czas zajrzec do biologii jesli chodzi o owulacja od dnia dostania miesiaczki odejmi 12-16 dni, najlepiej 16 bo wtedy masz wiekszą pewnosc. wtedy masz okres najbrzdiej plodny :) ps - podczas ciazy podbrzusze i brzuch są twarde

Gość weronika ww 87
sama jeses brednią ! pomysl dziewczyno czy w niecale 2 miechy stwardnialby brzuch krystian20 MOIM ZDANIEM TO TYLKO I WYLACZNIE STRES ! w ciąze nie jest latwo tak zajsc uwierz :) a przez peeting tym bardziej :) musilabys byc przypadkiem jedym a milion - a uwierz taki tez nie istnieje ;DDDD ja ze swoim chlopakiem kocham się metodą stosunku przerywanego robimy to od 3 lat ! i jakos nie zaszłam w ciaze - a wszystkie płyny zostają we mnie więc głowa do góry pociesz dziewczyne i niech juz nie schizuje :)

Gość krystian20
wyszło ze upawailismy peetin 13 dnia cyklu sam juz nie wiem po moich obliczeniach peeting byl uprawiany w 11 dnzien cyklu potem byl juz tylko niepleny czyli ja ja piesciłem. hmm sam nie wiem uspaokajam ją ale ona cały czas o tym płynie ze przeniolem jej na palcach w głab pochwy i że plemniki w nim zawarte wraz z jej sluzem mogly się przedosac wiec jak to jest ? :|

Gość krystian20
tzn 13 dzien cyklu to zaczela sie owulacja sory za pomylke :)

Gość to skrajna głupota
boi się i testu nie zrobi. Czy od tego, że nie nasika na pasek przestanie być w ewentualnej ciąży? Czy woli dowiedzieć się o ciąży w 5 miesiącu jak poczuje ruchy dziecka?

Gość ekhmmmmmmmm
ja nie wiem sama jak ci doradzic w twoim przypadku jest komplikacja bo zastanawia mnie malo obfity okres (plamienie) - wsytepuje podczas ciazy :P dziwne samopoczucie i wtardy brzuch :P

Gość krystian20
ja sie zapytalem tutaj jakie jest prawdopodbientswo zajscia w ciaze prez moją dziewczyne, a nie o wywody na temat testów ciazowych

Gość prawdopodobienstwo
zawsze jest

Gość a ja mysle ze
tutaj zajscie w ciaze jest rowne zeru

no szczerze mówiac , moze byc w ciąży , jak jej to tak chodzi po głowie , u ciebei w tym pierwszym śluzie tez znajdują sie plemniki , wiadomo ze nei tyle ile w samej spermie ale sa one tam porozmawiaj z dziewczyna zeby zrobila tes , a jak jest w ciąży ? życie sie wam nie zawali a jak bedziecie mieli pewnosc ze nei lepiej dla was , po co nerwy :) no a jak test pokarze 2 kreseczki bedziecie wiedziec ze trzeba zaczać dbac o organizm , bo bedziecie mieli śliczne dzieciątko nie zalamuj sie , tak prawde mówiąc nei ma nic piękniejszego od dziecka , wiem ze pewnie jeszzce nei teraz chcecie , ale to raczej nei uniknione :)

Gość do zuska81
jesli w tym sluzie sa plemniki to dlaczego tak wiele par uprawia stosunek przerywany ? przeciez ten sluz zostaje w srodku i jakos z tego nie ma dzieci tutaj penis tylko dotykał pochwy moze plyn zostal wporwadzony na palcach ale przeciez tamnte plemniki są słabe w dodtaku miala 2 mniej obfite okresy NIE NIE JEST W CIĄŻY

Gość krystian20
dzis mi powiedziala ze nawet o tym nie myslała ale rafiła na temat na forum peeting a ciąza i sie zaczeło ja juz sam nie wiem nie bylo stosunku więc kurde nie wiem ...........

Gość na 100 to ni ciąża

Gość krysian20
a to krwawienie podczas peetingu???

Gość kalinka--
Daj sobie spokój już z tymi krwawieniami:):) Jak wy nie wiecie skąd się dzieci biorą to po co się w ten sposób zabawiacie? Test ciążowy sam jej kup, jak jesteście dorośli, to zachowujcie się jak dorośli. A na przyszłość używajcie chociaż prezerwatyw, bo możecie nie mieć tyle szczęscia i będzie z tego małe, różowe, płaczące.

Gość krystian20
wiec ostatecznie jak ?:)

Gość taaaaaaaaaaaaaa
Już pominę nawet to że jak dla mnie jest to nedzna prowokacja i treść tego opisu przypomina mi bardzo podobne tematy które były zakładane przez jakąś nawiedzoną dziewczynę. Ale załóżmy że istnieje jakiś facet na świecie który fatyguje się żeby opisać swoje zmartwienie na kafeterii... To ja bym mu odpowiedziała tak. Jak dla mnie Towja dziewczyna nie jest w ciąży i niech przestanie sobie wciskać takie bzdury do głowy. Juz niedługo okaże się że w ciążę zachodzi się od trzymania ręki. Tak od petingu można zajść w ciążę ale zdarza się to tak żadko jak wygrana w Totka. A jeżeli grałeś kiedyś w totka to wiesz że wygrac nie jest prosto. Przy normalnym pełnym stosunku jest tylko ok 25% szans na poczecie a co dopiero przy pieszczotach... plemniki muszą przejść długą i trudną drogę zanim zaistnieją jakiekolwiek szanse na poczęcie. I przestańcie z tym płynem przedejakulacyjnym bo w większości przypadków plemniki w nim sa bardzo słabe, często upośledzone, jest ich zbyt mało i wydobywają się pod zbyt małym ciśnieniem żeby zapłodnić. Tym bardziej jeżeli same mają sobie wmaszerować do pochwy nie ginąc przy tym w środowisku zewnetrznym. Twoja dziewczyna miała normalne okresy i wmawa sobie i Tobie bzdury. Zalecam trzy wizyty: u ginekologa, seksuologa i przede wszystkim psychiatry. To powinno jej pomóc.