Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapikkaa

czy na wlasnym wieczorze panienskim kupuj sie alkohol??

Polecane posty

Gość pikapikkaa

dzewczyny zarezerwowaly loze w knajpie. czy przyszla panna mloda kupuje alkohol?

Gość no a co
jej goście a chce pic za darmochę?? Jak robisz imprezy to tez za czyjąś kasę? :O Wesele pewnie tez sponsorowane :O

Gość ja myślę
że to wszystko zależy od stosunków, jakie panują między przyszłą panną młodą i jej gośćmi. Kiedy nie tak dawno organizowałyśmy wieczór panieński naszej bardzo bliskiej przyjaciółce, to priorytetem dla nas było, zeby nie wydała ani grosza na tej imprezie! Ale były tam tylko bardzo bliskie sobie osoby, nie przypadkowe koleżanki ;)

Gość otóż to zależy jak
się umawiacie, czy dziewczyny godzą się wziąć cale koszta na siebie, żeby panna młoda rzeczywiście poczuła, że to impreza na jej cześć. na moim panieńskim ja za nic nie płaciłam i oczywiste dla mnie jest, że jak będę kiedyś na panieńskim moich przyjaciółek, to i one też nie wydadzą złotówki.

przeciez wieczor panienski organizują wlasnie kolezanki, siostry, przyjaciolki mlodej, nigdy nie spotkalam sie z tym zeby mloda sama sobie urządzała wieczór panienski co do twojego pytania, najlepiej podpytaj ktorąs ze znajomych czy ty masz zaplacic czy one jesli one to jakos pod koniec w podzięce za ten wieczór postaw kazdej po jakims dobrym drinku:)

Gość pikkapika
owszem wesele sponsorowane przez rodzicow. i co z tego. pytam bo dziewczny nic nie chca mi nic powiedziec wiec chcialam podpytac tutaj. pewnie pierwsza flaszka jakas bedzi ale nastepna wezm ejuz ja.

Gość gość
Ja raczej nie chce obarczać koleżanek kosztem imprezy, jednak na taką imprezę trochę kasy trzeba. Wole sobie zapłacić niż miałby ktoś się obrazić