Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_20

on się brzydzi mnie dotknąc...

Polecane posty

Gość zdziwiona_20

mam 20 lat, mam faceta od pół roku, wcześniej byłam z innym 1.5 roku. zdarzało nam się piescic, kochaliśmy sie rzecz jasna.... wiec dziewica nie jestem.... on zerwał ze mna... a teraz mój nowy facet brzydzi się mnie dotkną bo kiedys oddałam się innemu... (dodam ze on tez mial inna i tez to robili) To jakaś paranoja, kurczę skoro kochalam tamtego to normalne że mu sie oddalam,,, a ten mi tu wymyśla... on sie kochal z inna i ma pretensje do mnie? Pytam facetów - dlaczego jesteście tacy dziwni?

Gość Ot ci powiem
Nie jestesmy dziwni 🖐️ znajac zycie pewnie mu tez ciagle opowiadals o nim, a brzydzi sie ciebie bo nie jestes juz dziewica, facet ma byc diablem a kobieta aniolkiem, wiec nie mozesz mu tego zarzucac, moze widzi w tobie dobry material na kobiete i to mu przeszkadza ze bylas juz, sama wiesz 🖐️ kiedy wy pojmiecie ze facet widzi tylko 2 typy kobiet? te ktore maja krzywe nogi i nie sluza do niczego inngeo choc one mysla ze sa zajebiaszcze, i te porzadne czyli dobry material na dziewczyne

Gość bo to dzieciak
nie mężczyzna :O

Gość ssssaaaas
nie martw się dziewczyno, długo już z tobą nie będzie,pujdzie szukac dalej. Zresztą po co ci on skoro on jest taki "dziwny"

Gość to na bank prawik
tylko nie chce sie do tego przyznac. tylko prawiki maja takie odchyly. Rzuc go. on i tak bedzie musial znalezc inna bo nie bedzie chcial sie wiazac ze swoja pierwsza.

Gość Hegemon50000
A może po prostu się chorób boi? Hiv nie wybiera.

Gość polykalas cudzego penisa
a on ma byc zachwycony ?

Gość on też pchał fiuta
w inną i lizał jakąś cipę, więc o co chodzi?

Gość krropeczkaaaa
daj sobie spokoj z takim facetem. sam bzykal inna a ciebie sie czepia. pewnie cie i tak zostawi dla jakiejs naiwnej dziewicy. jestes fajna mloda stac cie na faceta ktory bedzie cie kochal taka jaka jestes a nie jak ten koles.

Gość krropeczkaaaa
ja mam chlopka prawiczka (tz.juz nie jest prawiczkiem:P) a ja mialam przed nim kogos, moj chlopak nigdy sie nie czepial itd.

Gość 1 do 3 partnerów
w przeszłości to norma, jak jest więcej to źle świadczy i o kobiecie i o mężczyźnie