Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie wstałem

czego oczekujecie od faceta

Polecane posty

Gość właśnie wstałem

wymieńcie dokładnie i szczerze :)

Gość hfuashfasa
SZCZEROŚCI WIERNOŚCI ODDANIA i troszkę więcej czasu dla nas :))

Gość Ma byc inteligentny dbac o si
ebie, sprzatac, gotowac, posiadac prace, kochac mnie i byc mi wiernym

Gość jak to nie wiesz
1. inteligenty 2. madry 3. majacy jaja 4. uczciwy 5. oddany 6. wierny 7. dobrze sytulowany 8. i zeby byl FACETEM a nie duzym gowniarzem!!!!!!!

sytuŁowany ? :-o analfabetka :-o choć zaraz pewnie usłyszę że jest dyslektyczką, to takie modne dziś u dziewczyn:classic_cool: A sama nie zarabiasz i potrzebujesz sponsora szmato ? Żal mi takich wymagających Bóg wie czego:-o

Gość becia76
przede wszystkim musi duuuzzo pieniądźków zarabiać

Gość jak to nie wiesz
spieprzaj gowniaro!! chce faceta z kasa bo dziwko mam dom, samochod itd i wiesz co !!!!!! MAM DOSC ROBIENIA NA FACETOW!!!! JA PRACUJE DZIWKO!!!! a co do slowa to sie odwal i czep sie takich szmat jak ty jestes!!! Biednych i pustych

Gość wsiewołod gołodupcew
taa a wy bedziecie sie kurwiły

Gość baby sa slodkie
do "jak to nie wiesz" - i to nie pomaga.... ale same co macie do zaoferowamnia????? wymagania, nie?L:D:D:D

Gość konkretnej wypłaty
.....................;)...każdy facet to ściemniacz wiec niech chociaz dobrze zarabia

Gość do wszystkich szczekających
i wyzywających sie...nie chwalcie sie co to wy macie bo pewnie macie Gówno:P.....i troche kultury na forum....macie problemy emocjonalne to do lekarza

Gość jak to nie wiesz
sluchaj!!! Pracowalam ciezko aby miec to co mam teraz! Jesli chodzi o strone materialna! Nie zaluje. Poswiecilam zycie osobiste by nie byc zalezna od faceta, od jego wyplaty. A teraz gdy to juz mam chce poznac kogos ale na poziomie a nie jakiegos "kroliczka". Mam dosc facetow bez jaj!!

Gość jak to nie wiesz
wlasnie a poza tym nie mam zamiaru tlumaczyc sie jakims PROSTYM, ZAZDROSNYM CIZIOM:-)...ale faktycznie takie to potrafia szczekac...ale tylko szczekac....a szkoda bo dupy do pracy moglyby ruszyc i nie liczyc na forse faceta. Albo staja sie dobrze platnymi dziwkami czyli kochankami....zal...

Mój ideał...to mężczyzna odpowiedzialny za siebie, swoje czyny, słowa. Potrafiący dać wsparcie emocjonalne i psychiczne i dodać skrzydeł. Dowcipny, inteligentny, a przede wszystkim mądry :)

Gość Ejlyyynn
no i zeby miał duzego zaganiacza by mi dobrze dogodził

Gość madra to ty nie jestes
Hej Ty, "jak to nie wiesz" - NIE WIEM, CZY WIESZ, ale wlasnie O TAKICH JAK TY PISZA ARTYKULY w gazetach i necie... Niezalezne, aroganckie, chamskie, samodzielne... to sie nie dziw, ze jak wiekszosc tobie podobnych - jestes sama... dorobilas sie? OK, ale jak facet nie bedzie mial wszystkiego, czego TY ZADASZ, bo taka cudowna jestes, to nie miej pretensji, ze ci sie wypaczylo myslenie i jestes samotna stara panna... ale z kasa! Bo KLASY to ty nie masz, wyzywajac sie tu na forum. Nawet jeslic ciebie ktos wyzywa, TY POKAZ KLASE i taka nie badz... a Ty jestes jeszcze gorsza, bo sie dajesz zlapac na takie zachowania. widac, ze dorobkiewiczka jestes, ale korzenie masz wiejskie:D:D:D:D:D:D:D

Gość ubrane fakty
miłości wierności szczerości cierpliwości do mnie(przynajmniej na początku znajomości)

Gość prawda prawda ot totot
madra to ty nie jestes - 100% racji!!!! w koncu jak sie skupila na zarabianiu kasy kosztme zycia osobistego, to nic dziwnego, ze taki dzikus wyrosl i nawet sie ulozyc nie umie... bedziesz miala ciezko w zyciu z facetami... juz masz zreszta, bo nikt cie nie chce...

Gość no to sobie teraz zyj
"jak to nie wiesz" - masz dosc facetow bez jaj? a my, faceci mamy dosc bab z niewyparzonymi mordami...:D bedziesz sama... trudno, ale masz kase, dobrze ktos powiedzial

Gość ojejoj
Dużego człona ... a reszta to już "doesn't matter" ;-)

Gość gdzie ona gdzie
a gdzie ta, co sie dorobila?:D

- nie dowartościowuje się prostackimi tekstami, graniem machosa, spędzaniem co drugiego wieczoru na piwie z kumplami - a i tak wszyscy wiedzą że jest facetem z jajami, na którego można liczyć w każdej sytuacji - rozumie, że to nie mamusia i koledzy liczą się w życiu najbardziej - wykształcony, pracuje - choć wie, jak działa na kobiety, nie wykorzystuje tego, bo dla niego liczy się jego kobieta i jej uczucia i szanuje to co jest między nimi -jego kobieta ma klasę, nie interesują go zakamuflowane dupodajki strzelające oczami do każdej pary spodni