Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniectego

PRZYJACIEL

Polecane posty

Gość koniectego

Moja dziewczyna ma przyjaciela. Ostatnio wyznał jej miłość (przez sms, nie spotykają się ze sobą od roku, jakoś przyjaźń się zastała) Wiem o tym, bo sprawdziłem jej smsy no i jak można się domyśleć niemiło się zaskoczyłem. Ona nic mi o tym nie mówiła, bo boi się, że będę jej kazał urwać z nim kontakt. A teraz ona spytała czy może się z nim spotkać. Powiedziałem, że wie co o tym sądze , i że zrobi jak chce. Niestety wszystko to przez sms. Zapytała czemu jej nie ufam, czy mysle ze mnie zdradzi itd.. W końcu doszło do kłótni, powiedziała, że przynajmniej teraz wie, że nie zrobie wszystkiego żeby dać jej szczęście. Skończyło się na tym, że napisała, że się z nim nie spotka, ale ja mam jej dać już spokój i nie wracać do tego tematu. Skwitowała, że nie ma co liczyć żebym się opamiętał póki jeszcze czas.

Gość up234435665
up

Gość fdssdggdsd
up

Gość lklklklk
kmmmmmmmmmm

Gość whats the problem

Gość Kaaalina_
Zwiazek bez zaufania to niedobry zwiazek. Czytasz jej sms-y? A jakim prawem? Poza tym ona sie moze spotykac, z kim chce. Prawdowpodobnie chciala sie spotkac z tym chlopakiem i powiedziec mu, ze ma kogos i z nim spotykac sie nie bedzie. To chyba uczciwe, co? Pogadajcie sobie spokojnie i ustalcie granice prywatnosci. Zwiazek to nie wiezienie!!!

Gość koniectego
On wie, że ona ma kogoś. A ona nie widzi nic złego w tym, że się będą sami spotykać, chodzić sobie na spacery, do kina, do pubów. To jest normalne?

Gość Kaaalina_
Nie, to nie jest normalne w sytuacji, kiedy ona wie, co ten chlopak do niej czuje. Troche przesadzila...

Gość koniectego
I co ja mam zrobić...?