Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti923

w co sie ubrac na 1 dzien studiow...???

Polecane posty

Gość beti923

witam!! mam problem... za tydzien zaczynam studia...zaoczne, wiec nie bedzie oficjalnego rozpoczecia(inauguracja jest miesiac pozniej...) i kompletnie nie wiem jak sie ubrac... bede dojezdzac wiec czeka mnie podroz pociagiem...ma ktos jakis pomysl jak ubrac sie ladnie, niezobowiązująco i wygodnie?? nie chce wyjsc na idiotke... pozdrawiam i z gory dziekuje za porady:)

Jeżeli to nie jest inauguracja, to uberz się normalnie.. Tak, jak chodzisz na codzień.. Ewentualnie jakąś lepsiejszą bluzkę i tyle :) Na inaugurację należy się ubrac na galowo, ale zwykły zjazd to zwykły zjazd i tyle :)

Gość mikolina554
ja ubrałabym się na galowo -tzn biała koszula do tego kamizelka/sweterek i ciemne spodnie-skoro jedziesz pociągiem np. jeansy. Na nogi baletki, do ręki torebka ;) Tak po prostu, zwyczajnie

Gość fachmanka
a co to jest innauguracja? jest to obowiazkowe?

Gość beti923
wlasnie myslalam o bialej koszuli, sweterku, ciemnych jeansach, tylko nie wiem czy nie bedzie to zbyt oficjalny stroj... a inauguracji wypada byc, jest to cos w rodzaju rozpoczecia roku szkolnego:)

no jak ubierzesz dziny, a do tego białą bluzkę, to moim zdaniem będzie ok. Ani nie będziesz wyglądała na strasznie wystrojoną, ani też w drugą stronę nie będziesz jakimś obdartusem :) Moim zdaniem ok :D

Gość beti923
ok:) dzieki sliczne:) nikogo nie znam i po prostu nie chcialam zrobic zlego pierwszego wrazenia:) hehe pozdrawiam:)

Gość ihhhp
u mnie na studiach każdy ubierał sie jak chcial i były takie paniusie co robiły gale i takie co ubierały sweter z jeansami:) jedynie co w niedziele jakos zawsze kazdy ubierał sie tak bardziej niedzielnie i bardziej elegancko (taki jakis sie utarł zwyczaj na roku) ps nie cuduj zawsze mozesz sie pozniej o to czuc źle ;) a po co Ci to wyczujesz jak sie ubierają i sama zobaczysz ze kazdy chodzi w czym ma

Gość a kredki kupiłas