Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość potrzebuję pomocy

problem z bratem

Polecane posty

Gość potrzebuję pomocy

witam! mam 17 lat i niegdyś wiodłem spokojne życie z rodzicami oraz 2 braćmi na gospodarstwie rolnym. od ok 1.5 roku temu gospodarstwo to zostało przepisane na jednego z moich 2 braci, 22 letniego Kamila. z początku wszystko było dobrze do czasu aż Kamil zaczął się za bardzo rządzić no ale to mi nawet nie przeszkadzało dopiero po wakacjach 2008 diametralnie się zmienił i zaczął całą moją rodziną manipulować i rozkazywać nam. Pewnego gdy Tata mój nie miał pieniędzy (bo wszystkie swoje oszczędności przekazał Kamilowi na modernizacje gospodarstwa) zapytałem czy Kamil da mi na książki które musiałem kupić do szkoły to wpadł on w wielki szał i rzucił się na mnie i zrobił mi wiele siniaków ale myślałem ze się poprawi i zmieni swoje zachowanie ale niestety nic nie począł w tym kierunku. Nawet dziś gdy kazał mi wczoraj żebym go dziś wcześniej obudził a ja zrobiłem to ale z opóźnieniem o jakieś 15 minut wpadł w szał i zaczął krzyczeć na mnie i na moją rodzinę. sytuacji podobnych mógł bym jeszcze wiele wymienić ale myślę że narazie wystarczy. i teraz w związku z tym takie jest moje pytanie... co mogę zrobić żeby sie zemścić na Kamilu, czy jest w Polsce jakiś organ do którego mógł bym się zgłosić z ą sprawa( dodam że na policji już byłem ale powiedzieli mi że nie ma podstaw by wszcząć jakiekolwiek postępowanie)Może ktoś był w podobnej sytuacji i jak z tego wybrnął?? pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować