Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

problem z oprogramowaniem

Polecane posty

mam komputer hp. ma on jakies hiper super nowoczesne funkcje kamerke, odczyt lini papilarnych itp. oprogramowanie to vista. obecnie komputer szaleje i sie zawiesza. domyslam sie ze trzeba zrobic formata czy cos podobnego:)) czy moge sobie teraz wgrac naprzyklad xp i te wszytskie funkcje beda dzialac? bo mi sie wydaje ze chyba nie... moglby mnie ktos oswiecic?

Gość jak próbowała wgrać XP
zamiast visty - to działało wszystko oprócz dźwięku. Sciągałam sterowniki itp. i nic nie pomagało, w końcu wróciłam do visty. Ale spróbować zawsze można!

o kurde! teraz mnie rozczarowalas! jestem jzu skazana na viste? dzwiek musze miec bo muzyka to u mnie podstawa. nei bede nawet probowala. tez masz problemy z vista, zawieszanie i zamulanie?

Gość jak próbowałam
nie, z vistą nie, nawet ją lubię. Z laptopem tak, ale to już techniczne sprawy z innej beczki.

mam jeszcze male pytanko. czy viste sie formatuje lub wgrywa nie wiem jak to sie nazywa, normalnie tak jak xp czy trzeba byc wybitnie uzdolnionym?

Gość jak próbowałam
dokładnie tak samo - tzn. mowi ci po kolei, co robić. Zresztą zależy jaką masz wersję. Ja mam recovera - i od razu formatuje mi cały dysk, nie mogę zostawić sobie plików na drugiej partycji, bo i tak je skasuje. Ale jeśli masz pełną wersję, tzn. płytkę z vistą - to spoko. Ja co jakiś czas fromatuję, może dlatego nie zamula.

Gość karambaaaaaaaaaaaaa
ja nigdy tego nei robilam:( jak otwieralam kompa pierwszy raz to kazali mi przegrac na plyte wiec to pewnie ta wersja visty? i co wystarczy jak wloze plytke i samo sie wszytko potoczy? ni etrzeba wpisywac polecen itp? ja si ekompletnie nei znam na kompach a nie chce nic popsuc. trzeba cos zrobic przed wlozeniem plytek?

Gość włóż płytę
zresetuj i zacznie się samo. Nic nie trzeba wpisywać, najwyżej kliknąć ok czy zaznaczyć j.polski (lub angielski jeśli wolisz). Ale generalnie wszystko się zrobi samo. Tylko zrób sobie kopie tego, co masz już na kompie.

Gość karambaaaaaaaaaaaa
tez masz laptopa? resetujesz tym co wlaczasz tak? 10 s trzymasz? dzikuje ci bardzo za rady. kolega mial wpasc ale nei ma casu

Gość resetuję przez przycisk
start - uruchom ponownie

Gość wywal ten badziew viste
i nawet nie pytaj. vista może i fajna ale zwalnia kompa a co dopiero laptopa.

Podaj dokladny model tego laptopa, a najlepiej do mniewieczorem na gg zagadaj, 2941385, ja sie tym profesjonalnie zajmuje ic hetnie ci pomogem.

Gość karambaaaaaaaaaaa
masakra. wsadzilam te plyty co mialam i z tego udalo mi si etylko zrobic przywrocenie systemu! nikt normalny nie ma visty na plytach wiec nie mam z kad wziac pelnej wersji! a jak wgram xp to nie bede miala dzwieku! pewnie zrobili tak zeby z lapem tylko ta vista wspolpracowala! no kompletnei nie wiem co robic!

Gość guteeeeek
napisz co to za model tego kompa. to z dzwiekiem powyzej to glupota

Gość karambaaaaaaaa
hp pavilion dv 6000

Gość karambaaaaaaaaaaa
no ale ta przemila kolezanka pisala wczesniej, ze jka wgrala to dzwiek nie wspolpracowal

Gość guteeeeek
dzwięk będzie chodził nie masz co sie obawiac