Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka25

mam problem

Polecane posty

Gość natka25

Od dłuzszego czasu mam głupie wrazenie ze moj partner mnir oszukuje tylko ze nie bardzo wiem jak sie zabrac do rozmowy tak zeby go nie urazic. Moze mi sie tylko tak wydaje ale nie chce zeby pomyslał ze mu nie ufam. Jak z nim porozmawiac tak zeby go nie zranic?

Gość jeśli faktycznie oszukuje
to i tak się nie przyzna. Lepiej nam napisz co sprawia ze odnosisz takie wrażnie a my ci może podpowiemy jak to sprawdzić w inny sposób

Gość ona............
hejka weż go normalnie na rozmowe powiedz mu że chcesz znim porozmawiac ale ma sie nieobraic bo zdaje ci sie że w waszym związku dzieje sie coś dziwnego ze sądzisz że ma inną podaj mu powodu dla których tak uwarzasz jeżeli bedzie miał alibi i to moze ci udowodnic to spoko jeżeli nie to niestety bedziesz miałą racje ja tez tak miałam mój facet wychodził niby n apiwo z kumplami a ja sadziłam ze mnie zdradza niepotrafił mi udowodnic ze był zkumplami wiec wiedziałam juz....... POtem ejchal niby do rodiców i hmmm pojechałąm po 3 godz spr czy jego auto tam stoi i niebylo go tam dzwonie i sie pytam gdzie jest a on mi ze wychodzi od mamy i jedzie do domu ja sie zapytałam ale jak wychodzisz od mamy jak ja stoje n aparkingu a auta niema odłączył sie zadzwoniłam jszce raz i mi mówi ze 10 minut temu wyjechał i niemusi mi sie tlumaczyc bo ma prawo jechac do rodziców aja tam 30 minut staląm i go tam nie byo czasem warto spr własnego faceta...dla swojego dobra