Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawnik ala klasa

Mam dwa wcielenia !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Prawnik ala klasa

Z zawodu jestem prawnikiem i w ciagu tyg. preferuje styl elegancki, obracam sie w gronie ludzi kulturalnych i z klasa. W weekend przemieniam sie w normalna, mloda kobiete- typ imprezowiczki (szaleje na baletach w sexi ciuszkach, tancze, bawie sie). Wczoraj powiedzialam a nawet zaproponowalam swojej znajomej "ze moze jutro pojdziemy gdzies potanczyc"- wysmiala mnie i powiedziala, ze elita prawnicza nie powinna chodzic do mlodziezowych lokali. Co o tym myslicie? Mam byc soba czy od dzisiaj przestac sie bawic?

Gość Prawnik ala klasa
Odpiszcie cos, poradzcie.....! :(

Gość Prawnik ala klasa
Uzywajac zwrotu "sexi ciuszki" nie mialam na mysli wyuzdanego stylu 😡. Poniewaz moim tyg. strojem sa kostiumy, marynarki, szpilki to w weekend mam ochote pochodzic w jeansach, topach.....

Gość mmlop
elita prawnicza:O:O powiedz swojej koleżance że z niej taka elita jak z koziej dupy trąbka,

Gość achhhhhh
to bycie prawnikiem oznacza koniec bycia czlowiekem i robienie tego co ludzkie? dziwni jestescie

Gość lkikkk
czym się różni prawnik innego osobnika po studiach ? taka sama osoba, mająca prawo do zabawy i rozrywki, a nie żadna elita, to wy tak chyba o sobie myslicie, bo dla mnie prawnik to normalka, mam w rodzinie prawniczkę ale nie robi takich ceregieli jeśli chodzi o ubiór czy rozrywkę i właśnie w tym jest klasa!!