Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

studia

Polecane posty

skończyłem studia informatyczne o spec sieci komp (prywatnie - AHE) z tytulem inż. Zrobilem sobie przerwę, mam obecnie 26lat i chciałem zrobic mgr w tym kierunka, ale już na polibudzie poznanskiej, bo teraz tu mieszkam. Tylko z tego co sie dowiedziałem na tym wydziale nie dam rady, nie ma co się oszukiwać. Teraz mam dylemat:( czy zacząc od początku studia, ale już państwowe i na polibudzie czy kontynuwać mgr ale na jakiś prywatncyh. Proszę o radę, bo już nie wiem co mam robić, a czasu jest mało.

Ty, inżynier, nie dasz sobie rady na magisterce na państwowej uczelni :D? co z Ciebie za inżynier..

prywatnych nie ma co porównywać do polibudy, ale juz mniejsza o to. Proszę o rade, bo zbaczamy z kursu. Czy isc od początku, nie koniecznie kier inf, ale tez techniczny, czy kontynuowac mgr na prywatnych?

patrzylem na przedmioty na mgr w polibudzie na specjalności sieci komp i jest trcohe przedmiotow z ktorymi moge sobie nie dac rady, ponieważ moje studia prywatne zaoczne za dużego nacisku nie kładły

opłaci się przysiąść z dupką przy książkach ;) więc na państwowe marsz! :)

ale wy jesteście dziwni, dodam ze pracuje i nie mam tak czasu nad siedzeniem nad książkami, a Wy ciągle o jednym. Zadalem konkretne pytanie i prosilem o konkretną odpowiedź.

informatyka na polibudzie łatwa....hehehehehehehehehe, normanie zaraz kupe zrobie. Chyba nie masz pojęcia o czym Ty mówisz dziecko

Ale może dziewczyna się obraziła :D Gdy mnie ktoś nazwałby dzieckiem, poczułabym się urażona. Zależy jeszcze w jakim kontekście użyłby tego słowa. A Ty użyłeś go w takim, że jako 'dziecko' nie zna się w ogóle :P PS. Na Twoim miejscu robiłabym magisterkę od początku na Politechnice (jeśli masz na to czas i chęci).