Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivvia

fryzura probna, fryzura slubna - jestem zalamana

Polecane posty

slub juz nie dlugo bylam na fryzurze probnej, mówilam ze chce nisko upiete wlosy na ksztalt koka ale takiego bardziej fantazyjnego to mi uczesala dosc wysoko fryzura wogle nie przypominala tej ze zdjecia (ktore jej pokazalam:O) powiedziala mi ze teraz super dziewczyny czesze w takiego francuza zaczyna od boku i wplata w niego dwukolorowe wstązki reszte wlosów na drugim boku spuszcza i prostuje albo kreci i w to jeszcze jakies cuda wplata trochę kusi mnie ta fryzurka ale z drugioej strony nie widzialam jej na zadnym zdjeciu i troche sie boje tak zaryzykowac a wy co sądzicie o takiej fryzurce a moze macie jakies zdjęcie takiej fryzury to bardzo bym prosila aha i moze jeszcze wklejcie zdjecia swoich fryzur ślubnych moze ktoras mnie zainspiruje:D

Gość agness841
Witam, ja jestem bardzo zadowolona z usług centrum urody butterfly w katowicach ul. 1-go maja 46. Pełen profesjonalizm, usługi w domu tipsy,makijaże ,fryzury . www.centrumbutterfly.pl

Gość nie rozumiem po co tu
jęczysz? Trzeba było fryzjerce powiedzieć, że nie o to Ci chodziło i niech robi od początku, oczywiście bez dodatkowej opłaty. A tej drugiej fryzury nie możesz wypróbować u fryzjera? Co Ci przyjdzie po zdjęciu, jak widzisz jak się skończylo jak pokazałaś zdjęcie fryzjerce....

fryzjerka stwierdzila ze i tak wyjdzie cos innego na jak juz bedzie czesac mnie za tydzien:O zmienic nie dam rady bo wszystko zajete:O a jak zobaczya fryzure na fotce to powiedziala ze takie juz nie modne i strasznie bede w niej wyglądac:O ehhhh dobrze ze fryzjera mam na 10 jak zrobi tak ze mi sie nie bedzie podobalo to naprawde karze jej jeszcze raz czesac:O

Gość a ja miałam rozpuszczone włosy
i gnieniegdzie loczki....daj spokuj z tymi kokami i jakimiś wymyslonymi fryzurami:>.....wszystkie laski robia sobie to samo na jedno kopyto:)...kto tam patrzyt na włosy kiecka ważna:D:D:D:D

Gość no nie wiemm
Nie wiem, czy wplatane wstążki to taki hit sezonu... Może komunijnego... Zastanów się dobrze zanim dasz sobie coś wycudować na głowie.

http://www.wedding.w8w.pl/FRYZURY/Fryzury%20-%20z%20bi%C5%BCuteri%C4%85/slides/12.html#200 Ja miałam taką. Zwykła fryzjerka, nawet od roku juz nie pracująca, uczesała mnie identycznie jak na zdjęciu. Wyszło super, a jak słyszę u fryzjera, ze mi będzie brzydko, że fryzura niemodna itp. to zaraz mi się przypomina powiedzenie, ze złej baletnicy przeszkadza i rąbek od spódnicy... Czy jakoś tak... Ta fryzura jest ciekawa, bo jak welon zakrywa kok, to sa te ślimaki, a poza tym za ich pomocą można modelować owal twarzy.

Gość mężatka z małym stażem
moja koleżanka tez na slub 19 wrzesnia, byal 5 razy na fryzurze probnej bo za kazdym razem fryzjerka czesala ja poprostu koszmarnie. nosila zdsjecia, tlumaczyla a te baby i tak robily jej na glowie co chcialy- nie wspomnialam ze za kazdym razem byla u innej fryzjerki i u kazdej robila wiecej niz jedna fryzure. w koncu za 6tym razem trafila na fryzjerke z prawdziwego zdarzenia- zrobila jej fryzure podobna do tej ktora kolezanka pokazala na zdjeciu ale zmodyfikowala ja tak zeby pasowala do ksztaltu twarzy i charakteru sukni, w prawdzie zaplaci za slubne czesanie minimum 2 stowy ale wyglada naprawde bombowo w porownaniu do tego co wczesniej jej nibyfryzjerki robily. warto chodzic na fryzutry probne, nawet 100 razy bo w dniu slubu trzeba sie sobie podobac. jesli panna mloda w dniu slubu nie czuje sie dobrze w swojej skorze to nie ma opcji zeby byla szczesliwa, ciagle tylko sie mysle ze sie brzydko wyglada.

to jest mój mail odezwij sie a wysle ci pare fotek mojej fryzury.Miałam opiętego francuza tak jak pisalas. wiec jak chcesz zobaczyc jak to wyglada to pisz: nicollee20@wp.pl

Gość gitarra
dziewczyny uwaga: fryzura próbna mojej fryzjerce zajęła 1,5 h. Kok w dniu slubu- prawie 3h!!! nie spodziewałam sie tego i miałam problem by zdązyc wyprasowac kieckę przed wyjściem do koscioła :D

Gość adrianna26
bllleeeee....

kurde a co powiesz na to, że fryzjerka u której bylam od 14 do 15,25 uczesała 5 kobiet :Orazem ze mną to jest kurde szok, :O

Gość gość
Moge Ci polecic salon Black Pearl w Krakowie. Sama robilam tam fryzure na swoj slub, juz fryzura slubna bylam zachwycona :)

Gość gość
ja robiłam fryzurę ślubną w tym salonie www.cortedelsole.pl :) i bylam zadowolona.

Gość gość
wszelkie warkocze zwykle wypadaja swietnie, ale ja osobiscie nie pozwolilabym na wlatanie wstazek czy czegos takiego. w http://rezydencja-urody.pl/oferta/ robia naprawde genialne fryzurki slubne.