Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylototak

kolega chcial mnie kiedys wrobic w kredyt

Polecane posty

Gość bylototak

wiecie? Poznalam takiego faceta przez znajomych jak mialam duze klopoty ze znalezieniem pracy. No i ten gosc chcial mnie wrobic w malzenstwo z jakims ruskim i w kredyt :o Juz z nim nie utrzymuje kontaktu.

wiec poglad ze kobiety sa naiwne mija sie z prawda :)..... jesli juz masz wziasc za meza ruska hehe nie ma problemu ;) ale to ty masz miec zyk :)

Gość bylototak
kabelek :)🖐️ No, ale podejrzewam, ze on chcial mi znalezc za kase kogos, znaczy, zeby jemu zaplacili i zeby ten mial obywatelstwo :o

nie obraź się, ale co Ty masz za kolegów? :O Masakra jakaś.. Na Twoim miejscu dałabym sobie spokój.. PS. Z reguły na takich fikcyjnych małżeństwach zarabia się kupę kasy, a nie jeszcze w długi wpada.. :classic_cool:

heheh wiem ;)....ale jestes mądra dziewczynka :) i tak trzymaj ! cokolwiek robisz zysk ma byc twoj ! kasa do twojego portfela, usmiech drugiego czlowieka do twojego serca ...... bedziesz mogla z duma powiedziec ze wygrywasz zycie :)

Gość bylototak
no mowie, depresje mialam :o Ale powiem Wam, ze czlowiek sie bardzo duzo uczy na takim czyms... teraz to na kilometr rozpoznam takiego.....adoratora...:o🖐️

Gość bylototak
kabelek a Ty co na forum siedzisz? Nie mozesz bez nas zyc cy jak? ;)

Gość bylototak
dlatego staram sie wykorzystac kazda chwile jaka mi pozostala ....--> chyba nie wybierasz sie na tamten swiat? 😠 tfu przez lewe ramie.. (sadzilam, ze masz mniej niz 79lat...)

To bardzo dobrze Autorko... Z takimi ludźmi to nawet na zdjęciach się dobrze nie wychodzi :D Kabelku, planujesz nas opuścić? 😠

Gość bylototak
ja protestuje !!!😡 ja zabraniam Ci odchodzic! masz zostac!:(

powod ? wracam do swiata realnego ...charakter pracy nie pozwlil mi na prowadzenie zycia towarzyskiego ...ale praca jest na ukonczeniu :) nie zdolam dzielic czasu miedzy matrix i real a poswiecic sie bez reszty moge tylko jednemu :)

ale jakby nie było, jesteś najbardziej rozchwytywanym facetem na tym portalu, więc mogłaby poczuć się wirtualnie zagrożona... Mam nadzieję, że będziesz zaglądał czasami :)

Gość bylototak
😠 poloze sie na podlodze i bede tupac nogami i rzucac sie po niej...

Gość bylototak
na znak protestu... a tymczasem musze skoczyc po Biohumus....tylko nie wiem gdzie bedzie blisko :/

wzbudzanie w kimkolwiek jakis uczuc jest wielka odpowiedzialnoscia ... ja jestem odpowiedzialnym facetem a co za tym idzie kobieta z reala nie mogla by sie czuc zagrozona tak jak kobieta ze swiata wirtualnego nie musiala by sie obawiac konkurencji ze swiata zewnetrznego ...

Gość bylototak
czy te kwiaty to docenia? :o...jak ja sie poswiecam.... nie wiem czy one lepiej na Biohumusie rosna ale przynajmniej ich nie przenawoze...:o🖐️ jedyna zaleta tego Biohumusa....

Fajnie napisane, ale już widziałam kilka sytuacji, kiedy związki tudzież małżeństwa rozpadały się z powodu pomieszania matrixa z realem.. Dlatego z dystansem podchodzę do takich historii... Co nie zmienia faktu, że szanuję Twoje słowa :)

Gość bylototak
Biohumus-nawoz z dzdzownic w formie plynnej. W zasadzie nie wiem czemu go uzywam..chyba ze wzgledu na slawe jaka sie cieszy....:o;)

No nie wiem, czy z powodu braku zaufania człowiek 5 lat po ślubie umawia się do hotelu z panienką poznaną na czacie.. To jest taki trudny temat, ponieważ moim zdaniem od danej osoby zależy to, jakie decyzje w życiu podejmuje.. Dlatego tak sobie tylko zapytałam, czy ewentualna połowica nie ma jakichś podświadomych oporów.. :)

nawóz z dżdżownic :D :D :D :D :D Rozłożyłaś mnie na łopatki :D Mam nadzieję, że Twoje kwiatki to docenią i z mieszkania dżunglę zrobią 🌼