Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombel_23

Jestem facetem, mam 23 lata czuje się samotnie

Polecane posty

Gość Bombel_23

Heh może mi ulży jak tu napiszę, wolę na męskich forach takich rzeczy nie pisać (Jak Men's Helth) bo mnie zganią. Mam znajomych, mam kumpli mam też koleżanki, mieszkam w samym sercu Warszawy (rodowity Warszawiak, nawet w gwarze warszawskiej), w sumie jestem szanowany na dzielnicy, mam swoje pasje, kończę studia. Ktoś powie, szczęśliwiec. A ja powiem, że jednak nie. Ale nie mam miłości. I to wszystko niszczy. Miałem dziewczynę w sumie miałem dwie ale ta pierwsza to jak wyglądało (Przelizanie się w klubie, potem kino etc etc.) trwało tydzień i się skończyło. Z druga był o wiele dłuższy związek. No i prawiczkiem nie jestem oczywiście bo już zdążyłem to i owo poczytać :P Problem tkwi, że niedługo minie rok jak zostałem singlem. Od tamtego czasu nie umiem znaleźć dziewczyny. Jestem trochę nieśmiały to fakt. Ale od pewnego czasu zacząłem mieć kompleksy do urody. Nigdy nie interesowały mnie "ideały" kobiet bo szedłem w zaparte w zdobywaniu. Ale tak myślę, że może coś jest nie tak. Niegdyś miałem więcej troszkę niż 170 cm dziś mam ledwo 170 cm dlatego bo zacząłem się sporo garbić. Dużo siedzę przed komputerem, gram, nie mam fotela dobrego do tego. Zacząłem łysieć, wysokie czoło, przerzedzona góra. Niby lubię mieć krótkie włosy bo uprawiam sporty również. Ale co wieczór ten sam. Spotkanie z kumplami na ławce lub siedzenie przed kompem. Inni latają z dziewczynami gdzieś a ja nic. Założę słuchawki na uszy, hip-hopowe brzmienie w sumie ubieram się jak raperzy bo uwielbiam tą kulturę. Ale ile można, cały czas aby wyglądał podobnie wieczór? Zacząłem poznawać dziewczyny na portalach randkowych. W sumie są zainteresowane tylko czemu ja trafiam na zdesperowane i lekko powiedziawszy nie w moim typie? :o

Gość Bombel_23
Bo?

Gość Malinka1234
Jak ja kocham Warszawę... ..eh

Gość Bombel_23
Ale ja dresem nie jestem!

Gość murowana
pokaż fotkę :P

Gość Bombel_23
Aż tak nie jestem zdesperowany :]

Gość maryśka_25
Wyjdź z domu! I spróbuj zakręcić się na uczelni (choć lepiej nie w swojej grupie) - np na UW wiekszość studentów to studentki ;)

Gość Bombel_23
Po co mi kobieta? Do szczęścia, do realizacji wspólnych planów, wspólnych wypadów, rozmów. Znajomi kiedyś wezmą ślub a ja zostanę sam.

Gość Bombel_23
Taaaa jeszcze bym dał foto i jakaś znajoma by przyuważyła i wtedy byłby wstyd na całą dzielnicę, że siedzę na kobiecym forum i się żale. A ja niby taki chojrak a tak na prawdę mocny w gębie :o

Gość windows update
" porządne laski nie przepadają za dresami" Jak nie jak tak! Kobiety bez względu na wygląd uwielbiają zaradnych facetów. Zaradność u kobiet oznacza albo, że umie facet społeczni się ustawić (Kasa, dom, fura) lub trenuje sport i jest napakowany i potrafi napieprzyć każdego. Dlatego na to drugie tez kobiety lecą i te przyzwoite. W Warszawie widuje piękne kobiety, które idą za rączkę z dresem

Gość Widnows update
Nie raz zadawałem sobie pytanie dlaczego ludzie ulicy mają zajebiste panny z wyglądu. Aż dostałem odpowiedź pewnego razu "Przy Nim czuje się bezpiecznie i wiem, że mi nic nie grozi"

Gość Bombel_23
Skąd jesteś?

Nie przejmuj sie i nie szukaj nic a sama cie znajdzie bycie singlem jest OK A to że jesteś warszawiakiem to nic nie znaczy bo Warszawa to nie pępek świata

A co do warszawy, to przecież tam jest więcej singli niż w pozostałych miastach ;d

Gość Bombel_23
A to z miasta PIH-a i Familii HP ;) Dziś do Białegostoku najazd Poznania bo u Was Lech gra z Jagielonią :P

Gość jerryaa
znajdziesz sobie napewno,predzej czy pózniej pujdziesz do pracy, zrzudzisz te ciuchy i kogos zajdziesz ja tez jestem z wawy ps jak ja nie lubie hiphopu

Gość Bombel_23
A Fabuła jest świetna :) Przyjeżdżaj do Warszawy :) U Nas gorąco bo rywalizacja premierowych płyty Tede vs. Onar :D A za tydzien przyjeżdża Peja ;)

Gość Bombel_23
Nie uważam, że problem tkwi w ubiorze bo są starsi co tak chodzą i mają dziewczyny

Gość jerryaa
mój chlopak moze sluchac "ich troje" moze sluchac dode, feela i inne tego typu badziewie ale Tede ....no comment

Gość Bombel_23
To może się spotkajmy? :D

Bombel nie szukaj w tym problemu, bo sobie narobisz dziur na bani. Nic na siłe, znajdziesz swoją wymarzoną :D

Gość Bombel_23
No to świetnie :D

Gość Bombel_23
jerryaa Nowa płyta Tede jest inna od wszystkich. Bardzo ciekawe przekazy :) W końcu facet nie dawno skończył 33 lata ;)