Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuprocentowo__.

DZIEWCZYNY MNIE NIE LUBIĄ !

Polecane posty

Gość stuprocentowo__.

Zazwsze mialam duze powodzenie u facetow i chyba dlatego inne dziewczyny mnie nie lubia,patrza na mnie jakby chcialy mnie zabic, a z czasem staraja sie upodobnic do mnie :o Mam wiele kolezanek,ale pewnie znalazla by sie taka co to jest z tych "w oczy przyjaciele,za plecami skurwiele" :o Nie znajac mnie,oceniali po ... no wlasnie po czym.Po wygladzie?Tak jestem blondynka i nie wyobrazam sobie siebie w innym kolorze.To ze podobam sie facetom,to w sumie nie ich sprawa.Nigdy nie staralam sie specjanie odbic komus faceta.Zajetych tez nie podrywam.W ogole Ich nie podrywam.Nie wiem skad w kobietach taka zawisc zazdrosc.Kobiety sa gorsze od facetow.Facet przylozy drugiemu,a potem ida pic vodke.Kobiety sie obgaduja.Sa mistrzyniami w intrygach i wymyslaniu plotek.I to tylko dlatego,ze sa o cos zazdrosne. :o

Gość tak zawszee jest

Gość baron de drift
Nie dziw się, ich reakcja jest paskudna ale naturalna bo są powierzchowne jak większość ludzi. Uroda i powodzenie nie są wszystkim ale robią duże wrażenie. Kobiety, które nie są odbierane jako szczególnie atrakcyjne, które nie doświadczają dużego powodzenia, są po prostu zazdrosne. Jeśli popatrzeć na ich, w ogóle nasze ludzkie zachowanie w kategoriach strategii reprodukcyjnej, to widać, że dziewczyna taka jak Ty jest traktowana jako groźna konkurencja w wyścigu do atrakcyjnych samców. Oczywiście u ludzi ten schemat jest znacznie bardziej zawikłany ale atawizmy pozostają i trzymają się naszej ludzkiej natury bardzo mocno. p.s. daj mi numer GG będę Twoim najlepszym przyjacielem ;)