Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Oli 789

Moja fasolka kończy jutro 4 miesiące więc...

Polecane posty

Gość Niebieska Orchidea
A ja nie zamierzam karmić PIERSIĄ i mam zamiar jak najszybciej wrócić do życia erotycznego bo uwielbiam seks.

Gość Do karmienia
to są cyce a piersi sa do czegoś innego.

Gość Niebieska Orchidea
Moje piersi są do masowania a nie o ssania ich przez jakąś małą pijawę. Pewnie Maty- Poly się oburzą ale mam to w d...

Gość Mama Oli 789
ale tu wyrodne matki siedza, az mi szkoda waszych fasolek :O

Gość lipcare
no normalnie odzyskalam wiare ze sa jeszcze matki ktorym bobo nie przeslania calego swiata! i podoba mi sie okreslenie Maty-Poly hahaha - dokladnie przeciwko takiej postawie jestem! jak mozna powiedziec facetowi: sorry, nie idziemy do lozka bo ja wole karmic.. to po co ci maz? chyba tylko po to zeby dziecko zrobic. straszne. a co do problemu autorki tematu - ciesze sie w imieniu meza ze po 4 miesiacach decydujesz sie na seks - w ogole sie nie zastanawiaj bedzie dobrze (chociaz nie wiem z doswiadczenia) no i wspolczuje uzywania metod naturalnych. to nieludzkie, zostalo wymyslone jak nic innego nie bylo - teraz nie ma sensu!!!

Gość Haśka
Boże litości - dla mnie moje dziecko jest moim całym światem i życiem ale to dziecko nie warzywo fasola. Zawsze była dzieckiem od pierwszego dnia kiedy się o niej dowiedziałam i zobaczyłam na usg.

Gość ej no znow nie ograniczajmy
świata do wlasnego dziecka nic nie widzac poza nim bo strasznie ubogie musialoby byc wtedy to nasze zycie.

Gość Sratatatatatatatatatatata
przypominasz mi moja bratowa...aseksualistke i oziebla suke ktora wziela sobie meza aby splodzic bachora a teraz ma w dupie mojego braciszka i caly swiat bo ma swojego upragnionego gnoja...:-O dzieciak jest przeciez wynikiem milosci miedzy ludzmi,powinien byc tak samo wazny jak nasz partner,nie powinnysmy zapominac o tym ze poza bachorem jestesmy jeszcze my same,nasi partnerzy,rodzina itp...wkurwiaja mnie malo ambitne krowy ktore maja sie za chodzace macice i dojne mućki,ktorych jedynym celem w zyciu to zrobienie se "fasolki"(:-Omatko jak mnie ta nazwa wkurwia!!),a nie nauka,udane malzenstwo,szczesliwe zycie... nie powiem,moj chlopaczyna baardzo kocha dzieci i chce je miec,oby tylko nie wykorzystal mnie jako "macice" a potem bawil sie w "mamuske" i zapomnial o bozym swiecie:P

Gość bujdaaa
a jak duże strąki ma ta twoja fasolka "....Fasola (Phaseolus L.) – rodzaj roślin jednorocznych lub bylin należący do rodziny bobowatych. ..."