Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbbb

Prawda

Polecane posty

Gość xbbb

Witam ;) niedawno dowiedziałam się, że mój tata ma drugą córkę... niestety nie od niego :(( no i że mam przyrodnią siostrę której nigdy podobno nie miałam ... On jeszcze nie wie, że znam prawdę !! Nawet nie wiecie jak się czuje... xD to wcale nie jest miłe dowiedzieć się prawdy i to od obcej osoby ;( Nienawidzę go za to ! a najlepsze w tym wszystkim jest to, że on chyba nie ma zamiaru mi powiedzieć prawdyy !!!! i moje pytanie do Was: Powiedzieć mu ze wiem ???

Gość
no jasne!! uwielbiam takie akcje:classic_cool:

Gość a ta siostra
młodsza od Ciebie? Bo jesli starsza to nie wiem w czym problem. Jesli ojciec miał przedślubne dziecko i Twoja mama wiedziała o tym i zaakceptowała ten fakt to nie widzę w tym większego dramatu. Może czekał z powiedzeniem Ci tego aż będziesz dojrzała aby to usłyszeć.

Gość xbbb
plotki to na pewno nie są !! xD a ta dziewczyna jest starsza o rok .. Mama wiedziała o niej xd to jej spytałam się czy to prawda i potwierdziła... właśnie o to chodzi że on nie ma zamiaru mi powiedzieć o tym. Nie wiem czy uważa ze to nie jest konieczne ! Zastanawiam się też czy powiedzieć mojemu młodszemu bratu .. Nie chce go oszukiwać jak to robili moi rodzice.. Gdyby nie pewna osoba zapewne nie dowiedziałabym się o niej nigdy ........

Gość hbhfc
kurde no to jak to nie widuje sie z nia nie placi na nia??

niewazne czy starsza czy nie to jest jednak problem, ja bym raczej byla cholernie zla ze mnei rodzice nie powiadomili o takim istotnym fakcie :o

Gość xbbb
płaci ALE sie nie widuje z nią a ja jaka byłam zła... ten pierwszy moment jak usłyszałam ... myślałam ze mnie rozniesie .. teraz jak się z nim kłócę to mam ochot wykrzyczeć mu wszystkooo........

Gość hbhfc
czemu sie nie widuja?? mieskzacie w tym samym miesie czy moze jego druga corka mieszka za granica?? jak ojciec sie moze nie widywac z wlasna corka i sie nia nie interesowac:O