Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gargamella

pomocy!

Polecane posty

Gość gargamella

hej. biorę tabletki Novynette od pół roku. raz zdarzyłomi się zwymiotować jedną z nich a że byłam tak wstawiona to nie zażyłam następnej. po pięciu dniach od zdarzenia kochałam się z chłopakiem. strasznie się bałam,że zaszłam w ciążę. poszłam do lekarza i on nic nie wykrył,ale to było na 4 dzień po stosunku. od wszystkicgo minęło 3 tyg. miałam okres a nawet zrobiłam test-2 dni temu. oczywiście negatywny. błagam uspokujcie mnie bo oszaleje!

Gość skoro miałaś okres to tym
razem ci się upiekło. Proponuję od następnego cyklu przestawić zażywanie na rano, skoro jesteś trunkowa :( Bo rano chyba się nie upijasz, a tabletka wchłania się 4 godziny. Potem możesz już haftować :(

spokojnie!!! jesli bylabys w ciazy to krwawieie z odstawienia bylo by mniej obfite tzn plamienie, poza tym testy negatywne..ale zrob sobie dla spokojnosci jeszcze jeden np za 3 dni, wiem jak sie czujesz czesto sama mam takie schizy, ale nie ma co sie bac! :*

Gość gargamella
dzięki dziewczyny. trochę się uspokoiłam. a co do trunków: to zazwyczaj nie piję. wypadek przy pracy :(

Gość i jak
czesc laski. mam pytanie prosze o szybką szczerą odp ;) uprawiałam petting z chłopakiem, było to tuż po okresie , nie znam sie wiem czy sa dni płodne czy nie , pisze w prost., nie wiem czy miał na palcach sperme , mozliwe ze miał. po tyg zrobiłam test , negatywny. po paru dniach pieścilismy sie doszło do wytrysku jednak on był w boksach (były mokre) ja bez i sie ocerałam o tą duża plame. zajscie w ciaze mozliwe? okres miałam ostatni 21 sierpnia, to teraz kiedy wypaśc powinien? nie jestem dziewcą. powiekszyły mi sie piersi. yh Mam byc spokojna? Dswiadczona odpowiedzcie mi.pisze tu bo pewnie mi odp prawde.