Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaa

Mam 23 lata i chcę się zakochać!! W końcu mnie to dopadło...

Polecane posty

Gość Lektorkaaa
W zasadzie od zawsze. Pojedyncze randki się nie liczą przecież :)

Jakoś trudno mi w to uwierzyć że laska w wieku 23 lat nie miała faceta,myślałem że tylko ze mną jest coś nie tak.pozwól że zadam ci pytanie:Dlaczego?

Gość Nietutejsza
a powiedz mi, bo skoro odczuwasz już potrzebę miłości i chcesz z kimś być to co zamierzasz z tym zrobic? Wprowadzasz jakieś zmiany w życiu? Napisz, może i mnie się przydadzą takie rady.

Gość Nietutejsza
Zły ja już Ci pisałam, że nietylko Tobie się nie udaje i że dziewczyny czekają na normalnych facetów, ale Ty uważasz, ze lepiej nie ryzykowac odrzucenia...no i coś o psie i kiełbasie mi odpisałeś...

Gość Lektorkaaa
No więc tak: za rok kończę studia, pracę już mam, chociaż szukam tez drugiej. W sumie się nie nudzę, ale kiedy wracam po pracy do domu to miło byłoby porozmawiać z ukochaną osobą czy coś tam innego porobić ;) Co byłoby potem nie wiem. Któż to może wiedzieć? Tak jak pisałam, do tej pory chodziłam tylko na pojedyncze randki. Czasami były drugie, raz nawet dobrnęłam do trzeciej, ale to po prostu nie było to.

Lektorkaaa-czyli po prostu szukasz księcia na białym koniu,bo co było takiego w tych facetach że po prostu góra były dwie randki raz jak pisałaś to nawet trzy.więc musisz mieć ogromne wymagania co do facetów,a potem się dziwisz dlaczego faceci nie szukają miłości.

Gość Lektorkaaa
Dlaczego zaraz księcia? Przede wszystkim muszę mieć o czym pogadać z facetem, a z tymi, z którymi się spotkałam rozmowa średnio szła. Nie szukam nikogo na siłę, wymagania mam chyba normalne.

Gość Lektorkaaa
A może to też kwestia tego, że wcześniej chyba nie byłam gotowa na związek, a teraz czuję, że jestem :)

Gość Lektorkaaa
Czytaj uważnie, napisałam, że nie szukam nikogo na siłę. Znajdę - super. Nie znajdę - trudno. Zresztą jestem jeszcze na tyle młoda, że daleko mi do desperacji pt. nikogo nigdy nie znajdę :)

Gość Lektorkaaa
No mam taką nadzieję :)

Gość sokolik90
siemka mam 19 lat i jeszcze nie bylam nigdy w nikim zakochana jestem sama a chce miec oparcie juz w kims tylko to musi byc wyjatkowa osoba moze to ja mam za duze wymagania moze nie wiem sama ale wiadomo ze kazdy chce miec jak najlepszego partnera a z drugiej strony milosc nie wybiera