Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelajda

Dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość Andżelajda

Jestem z chłopakiem, i jego kuzyn do mnie zarywa, zawsze zarywał, ale on też ma laskę, ja mu kiedyś na lucie powiedziałam, że on mi się podoba, zapytalam czy on tez, a on nie odpowiedzial, ale zrobil taka mine jakby.. nie wiem.. jakby chcial odpowiedziec tak, ale nie pozwalalo mu to ze on ma dziewczyne. W tedy jeszcze nie bylam z tym chlopakiem:P Mamy dużo podobnych zainteresować, lubimy się w siebie zaczynać.. Ogólnie nie wiem co robić:P Ja kocham swojego chłopaka, a on swoją dziewczynę. Ale wyraźnie widać, że nas ciągnie do siebie. Ma ktoś taką sytuacje? I dodam, że ja jestem o 4 lata mlodsza od mojego chlopaka, a od kuzyna o 2.:P

Gość fgbvgvb5
ile masz lat?:O

Gość może zróbcie partnerską
wymianę? :) Zostanie w rodzinie...

Gość Andżelajda
ja 14, on 18, kuzyn 16, jego laska 15...;p

Gość fgbvgvb5
tak myslalam ze 14:O porazka.. widac jak bardzo "kochasz" tego swojego chlopaka jesli chcesz brac sie za kogos z jego rodziny..dziecko ty chyba nie wiesz co to milosc przykro mi:O ale poki co ciesz sie zyciem...

Gość Andżelajda
No tak... Ale to kuzyn się we mnie częściej zaczyna. Np. kiedyś poszliśmy razem do mnie po coś do domu i kumpel zażartował, że mamy pseudo romans. W tedy jeszcze oboje byliśmy wolni. Ale kuzyn cały czas przypomina o tym pseudo romansie, oczywiście w żartach, ale np. ostatnio była 18 mojego chłopaka i kuzyn koło mnie siedział, cos tam gadaliśmy a ten do mnie "kochanie" i mnie objął. Ja takie "o co chodzi?" A on " no przecież mamy pseudo romans" I to wszystko słuchał mój chłopak i laska kuzyna. Mój chłopak tak się na mnie gapi, oczywiście ja też bym się wkurzyła, nawet bardzo i wstałam i poszłam go przeprosić. Rozumiem zaczynać się czasem i gadać, ale ja do niego KOCHANIE nie mówie, nawet w żartach, ani go nie obejmuje.

Gość ...JednaJedyna...
"we mnie częściej się zaczyna" Jejku, dziecko. Do nauki! I proszę, nie mów o miłości...

Gość komputronik supersłonik
dziecko... do ksiazek!!! jak sie nie bedziesz uczyc, to "w tedy" do zadnego LO sie nie dostaniesz!! :O:O:O

Gość Andżelajda
A przepraszam bardzo co ma nauka do miłości? To, że się tym zajmuje nie oznacza, że olewam szkołę. Tak się składa, że się bardzo dobrze uczę. Ale skoro tak to kiedy bym miała zacząć się interesować chłopakami? Szkołę będę miała do min 24 roku życia. Potem praca. Więc jakby na to spojrzeć pod tym względem to bym musiała dopiero szukać chłopaka na emeryturze. Wy to macie podejście:O Zamiast pomóc, skomentować normalnie to się czepiacie i umiecie napisać tylko "DO NAUKI DZIECKO"...

Gość Andżelajda
No więc?

Gość Andżelajda
Jestem w niezręcznej sytuacji:P

Gość Andżelajda
I macie małolatę w dupie, nie?

Gość Andżelajda
DziękI:P Po prostu jesteście strasznie pomocni.

Gość Andżelajda
Jakbym napisała, że się przespałam z jego kuzynem to byście już 5 stron zapisali:P

Gość hm hm hm hm hm
Powiem tak- przeleć kuzyna i zobacz jak ci z nim jest :classic_cool: jak będzie ok to rzuć chłopaka :D

Wytłumacz mi autorko co to znaczy: 1."ja mu kiedyś na lucie powiedziałam, że on mi się podoba" 2."lubimy się w siebie zaczynać" 3."Ale to kuzyn się we mnie częściej zaczyna" 4."Rozumiem zaczynać się czasem i gadać" Nie wiem czy ja jestem jakaś nie z tego świata, ale czytałam to kilka razy i w żaden sposób nie potrafię zrozumieć co to oznacza...

Gość Andżelajda
Moge opisać:P Dawać fot nie będę, bo to by było naruszenie czyjejś prywatności. A więc: mój chłopak ma długie blond włosy, niebieskie oczy, jest wysoki, chudy. kuzyn ma krótkie brązowe włosy, brązowe oczy, jest troche niższy od mojego chłopaka, ale wyższy ode mnie, szczupły... Ale nie wiem no... Oboje są przystojni:P Każdy ma swój urok. Coś takiego w sobie. Ale każdy coś innego. Trudna sytuacja. Ale na początku miałam wybór, bo oboje byli wolni i wybrałam tego, z którym jestem teraz. Pomylone mam te uczucia kurde. ALe nie wiem jak to wam wytłumaczyć, żebyście zrozumieli.

Gość Aneckaaaaa
mnie tez interesuje to o co zapytała Najndżits. Niestety tez nie rozumiem o co chodzi...

Gość Andżelajda
Wiem, że może to się wydawać śmieszne. No ale cóż:P Wytłumacz mi autorko co to znaczy: 1."ja mu kiedyś na lucie powiedziałam, że on mi się podoba" jak byłam trochę podchmielona to on mnie poprosił na bok i powiedział, że taka jedna kumpela mu powiedziała, że on mi się podoba, a ja potwierdziłam, że to prawda. 2."lubimy się w siebie zaczynać" Lubimy się(nie wiem jak to napisać,) bić? Chociaż to nie podchodzi pod bicie. No, wiesz o co chodzi z zaczynaniem się w siebie. Albo chociaż potrafisz sobie to wyobrazić. 3."Ale to kuzyn się we mnie częściej zaczyna" No tego to tłumaczyć chyba nie trzeba... 4."Rozumiem zaczynać się czasem i gadać" Że jako kumple pogadać, pośmiać się itd. nie wiem jak wam to trafnie wytłymaczyć:P

Gość Aneckaaaa
ja nie wytrzymam... stara nie ejstem ale nie nadążam za tym slangiem... :/

Niestety ale wcale więcej nie rozumiem. Może lepiej Ty wróć do książek i popracuj nad poprawna polszczyzną...same korzyści z tego będą.

Gość Andżelajda
Ee tam:P Napisać wam od nowa poprawną polszczyzną? Heh:D Nie wiem co w tym jest takiego niezrozumiałego.

Gość igensssssssss
Wytłumacz mi autorko co to znaczy: 1."ja mu kiedyś na lucie powiedziałam, że on mi się podoba" 2."lubimy się w siebie zaczynać" 3."Ale to kuzyn się we mnie częściej zaczyna" 4."Rozumiem zaczynać się czasem i gadać" tez nierozumiem tych stwierdzen, mimo ze wcale taka stara dupa ze mnie nie jest:P moze wytłumaczysz nam??:o

nie czaje nic...chyba stara już jestem:o ale wiem jedno..dziecko z ciebie ale tak wiem...oczywiście jesteś już dorosła🖐️ p.s. chciałabym mieć takie problemy:P może się zamienimy?:D:D

Gość Aneckaaaaa
widzisz, widocznie osoby które tu pisza mają wiecej niż 14 lat dlatego nie rozumiemy co do nas piszesz, równiez z tego powodu niektórzy piszą Ci abyś lepiej zajęła się nauką a nie "miłością" bo na tą akurat masz sporo czasu.

Andżelajda Wiem, że może to się wydawać śmieszne. No ale cóż Wytłumacz mi autorko co to znaczy: 1."ja mu kiedyś na lucie powiedziałam, że on mi się podoba" jak byłam trochę podchmielona to on mnie poprosił na bok i powiedział, że taka jedna kumpela mu powiedziała, że on mi się podoba, a ja potwierdziłam, że to prawda. 2."lubimy się w siebie zaczynać" Lubimy się(nie wiem jak to napisać,) bić? Chociaż to nie podchodzi pod bicie. No, wiesz o co chodzi z zaczynaniem się w siebie. Albo chociaż potrafisz sobie to wyobrazić. 3."Ale to kuzyn się we mnie częściej zaczyna" No tego to tłumaczyć chyba nie trzeba... 4."Rozumiem zaczynać się czasem i gadać" Że jako kumple pogadać, pośmiać się itd. nie wiem jak wam to trafnie wytłymaczyć ad.1. jesli Ty w wieku 14 lat jesteś trochę podchmielona to ja dziękuję, czyli słowo "lucie" oznacza pod wpływem alkoholu? ad.2. jeśli chodziło Ci tu o "bicie" droczenie się ze sobą, to może powinnaś raczej napisać. Lubimy ZE SOBĄ zaczynać....(w miejsce kropek wstawić co zaczynać) ad.3. jeśli chodzi o to samo co w ad.2. to powinnaś tu chyba napisać:"Ale to kuzyn częściej ze mną zaczyna...(patrz nawias wyżej) ad.4. Nie potrafię się do tego odnieść...