Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelajda

Dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość Aneckaaaaa
"lubimy się zaczynać w sobie" - o co chodzi? Bić??? może zaczepiać? podrywać? takie końskie zaloty na miarę osób w Twoim wieku? Czy o to chodzi?

Gość Aneckaaaa
"lubimy się w siebei zaczynać" przepraszam... nawet cięzko mi to przepisać :)

Gość oleczkaaaaaaaaaaaaa
Ty sie ciesz ze w ogole masz chlopaka a mozna nawet powiedziec ze 2 xD Ja mam 16 lat i nigdy nie mialam zadnego :(

Gość Aneckaaaa
umieram razem z Tobą... czasami chciałabym mieć takie problemy... a z drugiej strony jak widze co się dzieje z tą młodzieżą to śmiem powątpiewać w lepsza przyszłość.

Gość Aneckaa
Invicta widocznie nie nalezysz to "tej" młodziezy i jesteś inteligentną nastolatką. Pozdrawiam :)

No dokładnie, bo tu już nawet nie chodzi o to, że ona ma problem z tym chłopakiem kuzynem jego i Bóg wie kim jeszcze...tylko o to jak pisze, że nawet ludzie w jej wieku nie rozumieją tego:P

Gość no nieźle.....................
14 lat uczy się jednego języka i nie potrafi sklecić zdania po polsku. Za to potrafi byc pod wpływem alkoholu w tym wieku. To chyba wszystko tłumaczy....

Gość Andżelajda
Być może nie zrozumieliście o co mi chodzi, bo napisałam to w taki sposób, w który wydaje mi się oczywisty. Ale pewnie tylko dla mnie bo ja to przeżywam i wiem o co chodzi. Zapewne jakbym była na waszym miejscu i nie wiedziała nic o tej sprawie, to również bym się nie domyśliła o co mi chodzi. Tak więc... Tak.. mieć lutę oznacza być pijanym:P I no właśnie, on mnie podrywa i podrywał od początku naszego poznania. Ja nie mam nic przeciwko, jeżeli to jest jeszcze na poziomie i nikogo nie uraża(np. mojego chłopaka lub jego dziewczynę). I on po prostu częściej stosuje te końskie podchody. Częściej on je zaczyna. No.. zrozumieliście?:P I właśnie nie wiem co zrobić. Czy może próbować z nim coś więcej, czy jednak nie robić nic i pozwolić żeby działo się to co ma się dziać?

Gość Andżelajda
Tamto pisałam na szybko z nadzieją, że zrozumiecie, także sory xD

Gość Andżelajda
I nie jesteście w stanie stwierdzić jaki jest mój poziom inteligencji, po kilku notkach od niechcenia i na szybko. I ciesze się, że jeszcze mam takie problemy:P

Gość Andżelajda
Nic więcej nie napiszecie?:D

Gość ja bym ....
na twoim miejscu oszczędzała nerwy na takie problemy. a dorośle? zerwałabym z jednym i była z drugim lub została przy swoim i powiedziała drugiemu żeby się nie wydurniał i policzkowała go po każdym "zaczynaniu" czy flirtowaniu czy jak to tam (też chyba za stara jestem) jeśli nie zrozumiałby po spokojnej rozmowie. albo dam ci mega bombę radę ZERWIJ Z OBOMA!!!! i żyj spokojną główką :D

Gość Andżelajda
Hm... Szkoda, że nie mogę mieć obu na raz:)

Gość Andżelajda
W sumie,mam dopiero 14 lat i pewnie znając życie nie będę z moim chłopakiem aż po grób i zdążę jeszcze coś zadziałać z kuzynem, czyż nie? Jak na razie zostaje przy swoim chłopaku. Jednak jego na 100% kocham,a z tamtym nie jestem w stanie stwierdzić. Może to po prostu zauroczenie.

Gość Andżelajda
Ale chciałabym też usłyszeć opinie większej grupy osób. Mam nadzieje, że tym razem zrozumieliście:)

Gość Aneckaaaaa
Andżelajda a jak długo jestes ze swoim obecnym chłopakiem ?

Gość Andżelajda
Najpierw byłam z nim 2,5 miesiąca, ale nasz związek głównie polegał na całowaniu się. W końcu z nim zerwałam, bo chciałam czegoś więcej. Np. rozmowy, wspólnych wypadów sam na sam itd. Przez wakacje próbował ze mną pogadać, ale go ignorowałam. Później byliśmy na tej samej imprezie i poprosił mnie na bok. Przepraszał mnie za wszystko, tłumaczył czemu tak a nie inaczej i że bał się we mnie zakochać. Nie udało mu się uciec od tego i ''złapało" go to uczucie. Przemyślałam to porządnie i stwierdziłam, że nic nie zaszkodzi. Teraz jest normalnie. Dużo ze sobą rozmawiamy, piszemy, chodzimy razem. Szanuje mnie i uważa, żeby nie zranić np. słowami. Bo w tedy miał to gdzieś. I jesteśmy ze sobą od półtora tygodnia.

Gość Andżelajda
Nie zaszkodzi spróbować jeszcze raz* Mimo tego, że dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi, zaryzykowałam.

Ale Ty jesteś głupia. Jak Ci się podoba jego kuzyn to się z nim spotykaj, jak nie to nie. Nie widzę żadnego problemu. A jak nie możesz się zdecydować pomiędzy nimi, znajdź sobie trzeciego.

Gość Andżelajda
Nawet jakbym chciała to nie da rady, bo jak pisałam wcześniej on ma dziewczynę, a z nią jest już pół roku. A trzeci? Hmm.. Nie mam trzeciego na oku:P

Umarłam po raz kolejny... Autorko Ty jeszcze nie dorosłaś do żadnego związku z NIKIM!! związek opierał się na całowaniu...pierwszy raz w życiu coś takiego słyszę, tzn. w tym przypadku czytam... kochasz swojego chłopaka na 100% po tygodniu bycia z nim? A za chwile tekst, że wiesz, ze to nie ostatni i jeszcze pewnie zakręcisz z kuzynem...pusta jesteś wiesz?

Gość no dziewczyno
Ty nie kochasz ŻADNEGO z nich. proste jak drut. jakbyś kochała chłopaka to przez dupę by Ci nie przemknęło żadne "zaczynanie" czyli po naszemu droczenie się z innym.nie nakręcaj się tak na te szalone romanse bo i tak za mało masz dojrzałości żeby coś z tego mogło być. możesz sie obrazić, ale taka jest prawda; znam małżeństwa, które zaczynały "chodzenie" w podstawówce, ale tam nie było żadnych rozważań "czy kuzyn bardziej sexy"

Gość Andżelajda
Wiem... Próbowałam chociaż się mądrze wypowiedzieć i mi nie wyszło. Nie ma już dla mnie nadziei. Zaraz zerwę ze swoim chłopakiem i pójdę się zabić. 🖐️

Gość Andżelajda
Być może oni trafili na tą drugą połówkę, a ja nie. Dlatego mam dylemat:P