Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inne spojrzenie na świat

Czy ja mam schizy czy co

Polecane posty

Gość inne spojrzenie na świat

Chce sie wyzalic i opisac tu pewna sytuacje, bo juz nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy co. Otoz mam mame i siostre ktore trzymaja przyslowiowa sztame a ja jestem przyslowiowym odrzutem. Dodam ze siostra ma 15 lat a ja jestem dziesiec lat starsza. Siostra jest bardzo ambitna, dzien i noc siedzi nad ksiazkami, uczy sie, nawet chce zdawac przyspieszona mature. Mama oczywiscie wniebowzieta i zachwycona. Siostra zawsze byla faworyzowana. Uwaza sie za bardzo madra osobe, co ja nie powiem to zaraz to kwestionuje itd. Ale problem lezy tutaj, za co ja sie nie wezme siostra jakby byla zazdrosna i bierze sie za to samo a matka ja jeszcze zacheca! Ja skonczylam filologie angielska. Caly dzien siedzialam pisalam i drukowalam ogloszenia o udzielaniu korepetycji. Nagle dowiaduje sie ze matka zalatwila siostrze ze bedzie udzielala korepetycji wlasnie z angielskiego! No niedosc ze ja mam studia, zdane egz miedzynarodowe, robie tlumacza, a tu sie dowiaduje ze 15 letnia siostra bedzie udzielala korkow. No wybaczcie ale czy ja jestem przewrazliwiona czy to jest mi robione na zlosc? (i tak jest z paroma innymi jeszcze rzeczami ale juz sien ie bede rozpisywala) tak sie chcialam wyzalic..

Gość a mi sie wydaje
że z takim wykształceniem i po studiach nie powinnaś bawić się w udzielanie korepetycji tylko poszukac porządnej pracy a ona niech sobie udziela korków co w tym złego? jak chcesz to Tobie ktos tez zabrania?

Gość no nie takie widać mądre są
skoro zgapiają Twoje pomysły.

Gość ehh ludzie
a ja bym usiadala z matką i siostrą i im powiedziała co czuje ,a potem bym dalej robiła swoje