Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajamamnadzieję

że niebawem nadejdzie dzień...

Polecane posty

Gość ajamamnadzieję

w którym wszyscy odetchniemy z ulgą. Wszyscy normalni. I to będzie ostatni dzień tej rzeczywistości... i wtedy skończy się na zawsze jeden wielki bezsens, którym jest to życie. I wtedy ja... NIGDY WIĘCEJ nie będę musiała oglądać mojej matki. Boże jak się cieszę. Wprost umrę ze szczęścia w tym dniu, o ile to będzie możliwe - umrzeć ze szczęścia. :( [cześć]

Gość no jak umrzesz to sie dlugo
tym szczesciem nie nacieszysz

Gość ajamamnadzieję
A ojca też i w ogóle nikogo. I bardzo dobrze. Nie macie pojęcia jak się z tego wszystkiego już dziś cieszę. Przypuszczam, że będzie to trochę straszne i może nawet trochę PRZERAŻAJĄCE, ale później będzie wreszcie tak jak powinno być, a nie to co powiedzą jakieś ŚWIRY za przeproszeniem - lub raczej bez. :(

Gość ajamamnadzieję
Tu wszyscy są za głupi by mnie zabić. Mogą mnie najwyżej ZAPIĆ, ale to im się już też nie uda. Oczywiście to wszystko to trzeba mieć nerwy ze stali, ale z takiego bagna się wydobyć na wolność to mało kto potrafi. No o własnych siłach nikt. Tak myślę dziś. Trochę przegięłam w sensie SIĘ przeceniłam, ale może to tak jest w życiu, że najpierw trzeba SIĘ przecenić żeby zobaczyć jakim się było DEBILEM. No a że czasu minęło trochę... cóz..wszystko kosztuje. Czas nie jest może najdroższy, a może jest?

Gość ajamamnadzieję
No zresztą czy ja się przeceniłam? Ja nie rozumiałam pewnych rzeczy, a inne? Jakoś tam zęby zacisnęłam i było. Tyle. No szkoda, że mi tak naprawdę nikt nie pomógł. Ale może tak miało być? Kiedyś się dowiem.