Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samooooootna zona

Jak sobie znalezc normalnego faceta????

Polecane posty

Gość samooooootna zona

Jestem mezatką od 15 lat,mam 33 lata.moj mąz (teraz 39 lat) ,mamy 2 córki. On 'dostał szanse po zdradzie' ale zmienił sie.Przestał sie interesowac kobietami,powinnam się cieszyc,ale jednak mi zle. Niby pracuje,ale się upija 3-4 razy w tygodniu,nie wspominam nawet o sexie (był "juz" 4 razy w tym roku)wiec tak jakby mu nie zależy...choc twierdzi,ze kocha. ja w to nie wierze i powoli mi tez przestaje zalezec. Taki dół,do ktorego wpadłam na wlasne życzenie i z którego nie mogę wyjśc.Byłam naiwna i miałam nadzieje,ze sie zmieni...I nie wiem,ile jeszcze bede czekać na te zmiany. Co robic? Jak i gdzie mam sobie NORMALNEGO chłopa znalezc?

Gość Giermek
a normalny chłop - to kto ??

Gość skoro on cię zdradził
to teraz twoja kolej. ja bym zdradziła

stanowczo powiedz jemu żeby przestał pić a odnośnie seksu to zamiast czekać aż on będzie chciał sama zainicjuj go

Gość samooooootna zona
Dla mnie normalny facet,to taki co sie nie upija sam ze sobą,bo ma "stresa w pracy"... Taki,co intersuje się sexem przynajmniej raz w tygodniu,a nie raz na 3 mies.... Który potrafi raz w tygodniu umyć kilka naczyń i nie gderać,że nic mu nie wolno... Cholerka,sama nie wiem jaki jest "normalny",ale mój chyba taki nie jest.