Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yaz

Problem z żona i tesciem

Polecane posty

Gość Yaz

Moja zona i i jej ojciec a moj tesc zachowuja sie dziwnie wobec siebie ,usmiechaja sie poklepuja itp. mam czasem wrazenie ze cos ukrywaja a zona jak ja pytam to unika tematu co wy na to????

Gość _Misiek_
Porozmawiaj poważnie z żoną. Powinna Tobie dokładnie powiedzieć o co chodzi. Nie daj się zwieźć byle jaką odpowiedzią.

Gość Yaz
ale ona nie chce rozmawiac uwaza ze jest ok

Gość blondi9807
porozmawiaj z nią poważnie i na spokój i nie daj zmienić w trakice rozmowy tematu na inny,przyciśnij ją,bo być może przed Tobą ukrywa...Pzdr Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Albo zajrzyj tu i dowiedz się o co chodzi odrazu;) : www.umieramy.pl/?NTczMQ== Poznaj swą tajemnicę!!!

Gość Yaz
Jaki moga miec plan ??

Gość dfdfdfdf
blondi9807 ten test jest jeszcze glupszy niz ten na IQ ! nie tylko denne, bezsensowne pytania zbyt ogolnikowe zeby mialy dac rzeczywiste naswietlenie tematu to jeszce trzeba placic !!!! pytania typu: czy masz stresujaca prace i jedna z odpowiedzi - nie mam pracy, nie mam problemu (jakby stres z poszukiwaniem sie nie liczyl; stres zwiazany z nieposiadaniem pracy przez co martwisz sie o rachunki itp. itd) jest tak idiotyczne ze mozesz sobie taki test zrobic dla zartu ale dziekuje placic za taki zart, trzeba miec nasrane w glowie zeby zaplacic za poznanie daty swojej smierci tak amatorskim tesciku :O

Gość Yaz
Mają plan na wspólny sex wieczorem w biurze, słyszałem jak sie namawiali na wieczorną pracę