Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywa pałka

zdradziłem...

Polecane posty

Gość krzywa pałka
no jasne, przypadkiem się na nią nadziałem.... niektórych wypowiedzi to aż żal czytać

Gość krzywa pałka
nie planowałem tego, wyszło jak wyszło, postaram się więcej do tego nie dopuścić, czasu nie cofnę

Gość yugiuhij
Nie wazne co teraz uczynisz i tak jestes nie wporzadku ... zdrada fizyczna to juz doslowny krok zdrady !!! I napewno byl swiadomy... - takiego uczynku, nie mozna nazwac tez przypadkiem. Oprocz pragnien i wzniesien podczas erekcji, ma sie nadal glowe i mozg, i swiadomosc tego, ze sie zdradza, nie wierze w to, ze nie bylo w myslach Twojej kobiety . I nie wierze w tlumaczenie, ze bylem pijany. W takiej sytuacji mozna byc tylko podpitym- a to nadal nie tlumaczy utraty glowy !!! A gdy czlowiek jest za brdzo pijany i twierdzi, ze stracil glowe , to niestety , ale nawet by Ci ten cymbalek miedzy nogami nie stanal !!! Mozesz ukryc prawde, ale moze byc Ci ciezko bo wciaz bedziesz borykac sie z myslami ... Co teraz docenilecs dziwczyne ??? Okazalo sie, ze wlasnie tego Ci brakowalo? Zobaczyc jak to jest z inna , monotonia w zwiazku , taka zawsze sie wkrada po pewnym czasie, tak samo i kryzys, a nawet nie jeden,ale jak sie kocha to sie przetrwa ... Taka monotonie ratuje sie w inny sposob- pamietaj na przyszlosc , by nie wybiegac na plytkie mysli, albo i wogole glowy nie uzywac . Milosc jest trudna !!!- Wciaz trzeba zakochiwac sie w tej samej os. Dobrej nocy

Gość mila8
Lepiej teraz niż po ślubie.

Gość gvhjbkjl
tez glupie gadanie "lepiej teraz niz po slubie" milosc jest sprawa obojga ludzi, i dotyczy tylko ich i Boga. Slub to papierek, ceremonia, z ktora mozna zwlekac ... Bog sam dobrze wie i widzi. Slub nie jest dla mnie i dla niego udowodnieniem milosci ... Tymbrdziej etraz kiedy sluby sa czesto z rozsadku niz z milosci ... No czesto tez nie ma w nich i rozsadku i mlosci . Dowodem milosci jest to jak traktuje sie ta 2 os. Nie trzeba Ci tlumaczyc jak ja potraktowales, sam wiesz. Nie trzeba Ci odslaniac prawdy, ze okazales sie brakiem szacunku, dla SIEBIE i dla niej ... Nic tego nie wytlumaczy. Pokusa jest po to by potrafic sie jej oprzec.

Gość a o co chodzi

Gość hkbjm
skoro, zrozumial, i twierdzi, ze chce z nia byc, i lepiej bedzie jak sie nei dowie, to po co prosi o rady ... Skoro musialo do tego dojsc ,by cos zrozumial . Wiele mozna wnioskowac, ale dkugo by pisac. PILNUJ SIE CHLOPIE !!! I jak kochasz to spraw by dziwczyna nie musiala szukac szczescia gdzie indziej , podbnie jak i Ty . Patrz na nia i dostrzegaj jej piekno w kazdym tego slowa znaczeniu !!!

Gość miałam nie jeść...
Te krzywy, a może troszkę więcej pokory? Nabroiłeś, a wszystkich tu pouczasz.

Gość Martinni
Posłuchaj, nie chce sie zbytnio angażowac w ten zwiazek, ale chciałbym,zebys dalej mi gotowała i zawsze była gotowa pójsc ze mna do łózka, kiedy ja bede w nastroju. Swoja droga własnie w tej chwili jestem napalony... masz ochote na szybki numerek?

Gość nigdynigdynigdy
nie przyznawaj sie,to juz nic nie zmieni,a tylko skrzywdzisz dziewczyne...ewentualne wyrzuty sumienia i to,ze sie wyda to twoja kara,po co w to ja mieszac,czlowiek sie uczy na bledach i to tylko twoja wina,wyciagnij wnioski i zyj dalej,nie ty pierwszy i nie ostatni.

Gość yyyyy ile masz lat

Gość powinieneś jej powiedzieć
życze jej żeby się o tym dowiedziała i kopnęła w dupe ! takich jak ty powinno się kastrować ! jak można tak zrobić wogóle, ile ty chłoptasiu masz lat?