Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esnabakesna

szybkie randki

Polecane posty

Gość esnabakesna

Jestem ciekawa, czy ktoś z Was brał udział w takiej zabawie: 15 stolików, 30 osób, rozmowa trwa 5 minut. Napiszcie proszę, czy polecacie. Nie chodzi mi o szukanie męża tylko miłą zabawę:)

Gość esnabakesna
No wiecie żeby sobie jakiegos popychacza znalesc.

Gość mysle ze to jest strasznie
żałosne :o

Gość ja bym sie czula jak na
targowisku, oceniana, za nic bym na to nie poszla, ale podobno to sie sprawdza.

Gość poslucham
opisz precyzyjniej jak to wyglada...

to z jakiejś strony internetowej: Spotykamy się w wybranej przez nas kawiarni lub klubie, na spotkanie przychodzi około 30 osób (przyjmijmy tutaj dla przykładu iż mamy piętnaście pań i piętnastu panów). Mamy też 15 odrębnych stolików. Przy ponumerowanych od 1-15 stolikach zasiadają panie. Panowie mają swoje numery, również od 1-15. Początkowe ustawienie wygląda tak, ze Pan z nr1 przysiada się do Pani ze stolika nr1, Pan nr2 do Pani ze stolika nr2…… itd. Zaczynamy odmierzać czas i po pięciu minutach następuje ‘przesiadka’ czyli Panie pozostają na miejscach a Panowie zmieniają stoliki w taki sposób, że pan z nr1 dosiada się do stolika nr2, pan z nr2 do stolika nr 3 itd……. a pan z nr 15 do stolika nr1. Sytuacja powtarza się 15 razy tak aby każda Pani mogła porozmawiać z każdym Panem, a każdy Pan usiadł przy stoliku każdej Pani. Po 8 ‘rundzie’ robimy 15 minutową przerwę.

Gość no a jak ja kogos wybbiore
a mnie nikt to wpadne w kompleksy...

Gość teeeeeee
a jak ktoś ciebie wybierze , a ty go nie chcesz za zadne skarby ....

teeeee, masz wybór albo zgadzasz się na udostępnienie swojego kontaktu osobom, które Ty też wybrałaś/eś i wtedy, osoby, które Ci się nie spodobały nie otrzymują Twojego maila lub nr tel albo zgadzasz się na udostępnienie kontaktu wszystkim, którym się spodobasz

jeszcze nie wiem, wyguglowałam klilka stron ja też myślę, że to fajna rozrywka sama raczej bym się nie zdecydowała, ale z przyjaciółką jak najbardziej

Gość szejk hahmed
و من انجاز الى أ ما أدري اش اللي قاهر الاخوان اللي يتكلمون عن جرارة و كلام فاضي يا اخوان ترى الفساد في كل مكان و هذه صراحة ممكن يكون واضح لكنن على الاغلب يكون بالخفاء في اغلب البلدان العربي

Gość Anna232323
Jeśli już chcesz czegoś takiego spróbować to tylko przez - www.dateofdate.pl. Świetnie się zajmują całą atmosferą, dbają o każdego z osobna, dzięki czemu można się poczuć naprawdę komfortowo.