Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinabezdumy

Co on ze mną zrobił?

Polecane posty

Gość halinabezdumy

Nie mogę przestać kochać i tęsknić za człowiekiem, który mnie zdradził, porzucił i zgnoił na moje życzenie. Nie mogę przestać o nim marzyć. Tak mocno go kochałam, jak nikogo na świecie. Jak przestać? Ma ktoś jakieś rady? Wiem, czas...ale on mi wcale nie pomaga. Nowa miłość? Nie potrafię jak na razie odnaleźć człowieka, który by mu dorównał. Czuję się podle! Powinnam go nienawidzić, powinnam o nim zapomnieć. Tak mnie upokorzył - a ja kocham.

Miałam to samo.Odszukaj sobie tematu-"życie po zdradzie-nutka optymizmu",tam znajdziesz wszystko na ten temat.Mi bardzo pomogło przeżyć te dramatyczne chwile.Pozdrawiam.

Gość niemacie17
dlaczego nikt mu nie dorwona? uwazasz, ze kazdy zdardza i porzuca? nie rozumiem dlaczego on dla Ciebie jest taki wspanialy! Sa jeszcze mezczyzni, ktorzy nie zdradzaja, kochaja i szanuja. Na stara milosc najlepsza jest nowa:)

Gość halinabezdumy
Pokochałam go za to że jako jedyny wziął udział w pierwszym nocnym nagim biegu szlakiem linii autobusu 118 .

Gość kocham go coraz bardziej
Ehhh miałam to samo co Ty...mineło 4 miesiace a ja go kocham jak nikogo innego mimo ze takze mnie odtrącił :( zgnoił....ehh to cięzkie...a moja psycha siada mi . Mam depreche...

Gość halinabezdumy
Bo był moim marzeniem. Nigdy wcześniej jeszcze nikogo nie kochałam. On był pierwszym, któremu udało się mnie rozkochać.