Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba24

zostawiła mnie - pomocy

Polecane posty

Gość Kuba24

Dziewczyna mnie zostawiła. Byliśmy razem 4 lata i 3 miesiące, widywaliśmy się często, ale nie codziennie, bo mieszkamy 45 km od siebie. Ja jej zawsze pomagałem, była moją gwiazdką na niebie. Zaręczyliśmy się pod wieżą Eiffla, w tym roku byliśmy razem na wakacjach w Grecji. Były to moje najpiękniejsze wakacje w życiu i nic nie zdradzało z jej strony, że coś może być nie tak. Trzy tygodnie po powrocie z wakacji przyjechała do mnie i powiedziała mi, że nie czuje do mnie tego co kiedyś i że musi sobie w życiu wszystko na nowo poukładać. Powiedziała mi takie zdanie, że teraz już się czuje wobec mnie fair. Nie zrozumiałem wtedy tego, w ogóle do mnie nie doszedł fakt, że ona miała już wtedy kogoś innego. I powiedziała, że możemy zostać najlepszymi przyjaciółmi. Ale ja nie wyobrażam sobie tego teraz. Kocham ją dalej i to jest problem, bo wiem, że nie mogę dalej jej kochać, a jednak nie potrafię przestać.

ja ze swoją bylem prawie 6 lat, ale jeśli było cos nie tak to czułem to, przecież znaliśmy się już bardzo dobrze. Zapytam Ci się czy nic wcześniej nie odczuwałeś, nie byla inna już wcześniej dla Ciebie, tak nagle? musialo już być wcześniej nie tak, tylko może nie chciales tego widzieć

Gość Kuba24
Było nie tak od wiosny, kiedy wychodziła za mąż jej kuzynka. Nie wiem dokładnie kto, ale ktoś powiedział jej rodzicom, że my nie pasujemy do siebie, bo ja jestem 3 cm niższy (179-182) etc. I oni ją cały czas usiłowali przekonać do tego. Ona im się opierała, powiedziała to wszystko mi, ale oni, gdy się dowiedzieli, że ja wiem, to jeszcze bardziej stanowczo jej odradzali bycie ze mną. I potem były te wakacje, na których ona wyglądała na najszczęśliwszą kobietę na świecie. Po powrocie z wakacji spotykaliśmy się jeszcze, ale ona już od połowy sierpnia jakoś dziwnie nie miała czasu na spotkania ze mną, bo lekarz, bo zakupy etc. I czuję, że już wtedy musiała mnie oszukiwać. Zerwaliśmy 17 sierpnia.