Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .paulinka.a

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość .paulinka.a

Hej, na szalonaaukcja.pl znalazłam do wylicytowania zabieg depilacji laserowej. Czy któraś z Was miała coś takiego? Polecacie? Odradzacie? Cena to 170 zl, więc chyba niedużo. http://szalonaaukcja.swistak.pl/wr5996,Depilacja-laserowa-GEM-IPL.html dzięki za pomoc

Gość gumkaczi
Hi,Sorry za błedy ale nie mieszkam w polsce jakis czas i nie bardzo uzywam jezyk pisany:) Wiec ja poddalam sie depilacji laserowej na brzuchu. Zabieg boli, trwał rok z przerwami i troche koształ. jestem 3 5 miesicy od ostatniego zabiegu i 10 procent wloskow wróciło ale sa faktycznie jasniejsze i delikatne. Ze wzgledu na to ze zyje za granica i mam dobre dochody zdecydowałam sie wrócic i powtórzyc zabieg jeszcze raz. Czy warto czy nie to jest bardzo indywidualne pytanie. Dla mnie bylo warto bo przez 5 miesiecy nie musialam chowac brzucha.

Gość jkahh
ja polecam Denique, jest perfekcyjnie

Posiadam do sprzedania LASER RIO 60. Najlepszy na rynku. laser mam od miesiaca prawie wogole nie uzywany. bez zadnych uszkodzen itd. w razie pytan albo ochoty kupna prosze pisan na e-mail cyganeczka112@wp.pl OKAZJA CENOWA!

Witam wszystkich. Ja jak wiele kobiet miałam problem ze zbędnym owłosieniem, zaczęłam szukać kogoś w Bydgoszczy, kto robiłby depilację laserową tym bezbolesnym laserem LIGHT SHEER DUET trochę mało było informacji na ten temat, dlatego postanowiłam popisać na forach dla szukających tak ja jak kiedyś, aby dziewczyny wiedziały o co chodzi. Moja droga pozbycia się tego problemu zaczęła się ponad miesiąc temu, oczywiście najpierw było golenie zwykła maszynką ale włoski szybko odrastały i te ropniaki , potem kremy jakieś uczulenia, następnie kupno depilatora bolało i może nie odrastały szybko ale zaczęły wrastać, nareszcie kosmetyczka i wosk bolesne i wcale nie tanie, po wielu latach udręki zdecydowałam się na laser i poszłam- najpierw w necie poszukałam wpisów na temat depilacji laserowych trochę się przestraszyłam bólu ale jak głębiej weszłam w temat to okazało się, iż są jakieś bezbolesne lasery i znalazłam Elderm a tam babeczkę lekarza, która taki ma i do tego w Bydgoszczy. Teraz byłam drugi raz dziewczyny zachęcam i zaznaczam , nie boli raczej jest to uszczypnięcie malutkie, bez żadnych maści znieczulających i innych ( jest to jakaś nowa technologia), za pierwszym razem miałam różnym natężeniem robione, pachy i uda większym a okolice bikini mniejszym, teraz jak byłam drugi raz wszystko było zrobione tą samą wartością natężenia, oprócz warg sromowych tu zdecydowanie mniej ale też i inną głowicą. Postaram się na bieżąco wpisywać jakie są efekty, ponieważ jak szukałam zbyt mało było dokładnych opisów. Dodatkowo dodam, że ceny z cennika nie obowiązują tak sztywno, ja robię więcej ponieważ dostałam ładny rabat na każdą część ciała

Gość xxcza_z
Tez polecam Denique, ja tam chodze regularnie nie tylko na depilacje :)

Gość
cyganeczka, a jak ze skutecznoscia?

Gość A nie wie ktos czy w
Rzeszowie gdzies cos takiego jest?