Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmutna89

WLOSY MI GARSCIAMI WYCHODZA RATUNKU..

Polecane posty

Gość szmutna89

witam mam taki wlasnie problem z wlosami ze podczas mycia wychodza mi garsciami, podczas czesania rowniez wystarczy ze przejade wlosy dlonia i juz wychodza... wlosy myje co 2 dni, nie susze, nie prostuje, nie maluje, nie ukladam, nie tapiruje, nic z nimi nie robie co mogloby je jeszcze oslabic, papierosow nie pale, alkohol bardzo rzadko przy jakiejs okazji typu wesele impreza... uzywam odzywki z pantene ale to nie tak ze przy kazdym myciu tylko raz na tydzien dwa, uzywam maseczki do wypadajacych wlosow z dove raz na tydzien.. z tym ze nie lacze tej odzywki z maseczka tylko jest tak ze w jednym tygodniu to a w drugim to.. i szczerze powiem nic z wlasami nie lepiej... mam niedoczynnosc tarczycy moze to ma jakis wplyw na wlosy... pomozcie mi. nie chce byc lysa.. moje wlosy sa wszedzie,na dywanie, na poscieli, na ubranich, na wannie tylko na glowie moze zaczac ich brakowac.

Gość tez mam taki sam problem
pomocy

Gość szmutna89
ze niby za duzo spermy. otoz nie.

Gość skoro masz niedoczynnosc
tarczycy to,niestety.moga ci wypadac wlsoy..Ja rowniez tak mialam,dopoki nie uregulowalam poziomu hormonu..Trzymaj sie!

Gość loockyy
jak bym poprostu to ja pisała!!! Mam tak samo po umyciu i wczasie mycia jak pociagne za włosy to mam cała garsc napełniona poprostu raz to myslałam ze mam jakiego raka czy cos.. Napoczatku sie tak przestraszyłam ze szok...

dziołchy do lekarza, same nic nie zaradzicie, a tylko się strachu najecie

Gość forumowiczka87
dziewczyno przezyłam to samo chce wymazac ten okres z pamieci po 300 wlosow wszedzie wszedzie w umywalce w kratkach od wanny ,zbaalam sie mam niedoczynnosc tarczycy bralam letrox i euthyrox 3 mc i przeszlo powoli ,do tego jeszcze testosteron eh szkkoda gadac zbadaj hormony na bank cos nie tak !3maj sie i nedzie dobrze zobaczysz:)

Gość szmutna89
hej dziewczyny, doskonale wiem ze mam problemy z hormonami i lecze sie juz jakis rok, poziom tsh spadl z 7 do 2, dalej biore euthyrox i mimo wszystko nie ma zmian na lepsze

Gość benita....
tak, to zapewne związane z niedoczynnością tarczycy. Musisz iść do lekarza, niech coś zapoda.