Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem

Przestał się odzywać..

Polecane posty

Gość załamana jestem

Poznałam chłopaka...specjalnie zeby do mnie pisać kupił sobie starter z mojej sieci . Przezylismy cudowne 2 dni na wakacjach,....planowaliśmy sie odwiedzać, pisaliśmy całymi dniami....a teraz milczy:( poszedł do pracy po uropie i mam nadzieje ze to jest jedyny powód...ale zeby nie miec 5 minut aby do mnie napisać ?? Obiecał mi tyle . I wydawał sie przy tym bardzo szczery...zawsez podkreślał ,ze nie chce mnie zranić. Prezdwczoraj napisał do mnie z pytaniem czy przyjade do niego na weekend...ale ja odmówiłam i odpowiedziałam ze przyjade ale za tydzien bo teraz sie nie wymigam . Jak myslicie czemu sie nie odzywa ?? Napisałam do niego, dostal moja wiadomość a mimo to milczy...jest mi przykro bo był dla mnie lekarstwem (3 miesiace temu zostawił mnie chłopak). Czuje ze mam pecha do facetów...

Gość po dwoch dniach
i Ty juz z nim planujesz cos na przyszlosc... to byly wakcje, moze on zupelnie inaczej zrozumial ta wasza znajomosc. Poza tym jak mu bedzie zalezec to sam napisze nawet Ty tego pierwsza nie bedziesz musiala robic. moze faktycznie jest teraz zajety

Gość załamana jestem
nie potrafie zrozumiec facetów. Ich zachowanie jest strasznie zmienne...

Gość załamana jestem
Mam nadzieje ze to prez jego prace bo tyra 9h dziennie i do tego studiuje na weekendach...eh, nie planuje z nim przyszłosci bo to by było dziecinne ale rozmawialiśy bardzo dłuuuuuuuuuugo i on jest taaaaaaaki fajny ehhhh...z reszta na poczatku trzymałam dystans miedzy nami a on ciagle podkreślał jak mu źle jest ,że go olewam . A jak dystans zmienjszyłam to teraz on sie nie odzywa...ehh jakie to dziwne !!!!!!!

Gość helenamaczka
to nic nie znaczy;] polecam przeczytac http://je.pl/nvvb wszystko o psychice facetowg

Gość załaman jestem
Faceci są skomplikowani...:( poprzedni zostawil mnie po 2 latach bo ponoć przestał mnie kochać...jak można być taka świnia ??

Takie topik już jest to sie dopisz tam jest nas więcej a co do zerwania można dziewczyno nic na siłę wiem co mówię bo ja tez jestem sama od 1m i 12 dni

Gość załamana jestem
Ok to daj linka do tego tipika

Gość załamana jestem
Wygląda na to ,że 2 facet dał mi kosza . Chyba jestem bliska załamania nerwowego :( pomóżcie :(

Gość O co biega
Po prostu potraktował cię tak jak należy traktować was wszystkie. :) Dla mnie git! Bo co za bzdury tu piszesz o wielkich miłościach i załamaniach po 2 dniach znajomości???? Czy wy zawsze musicie być tak fałszywe i do bolcowania dorabiać sobie ideologię? :)

Gość załamana jestem
Jeśli ON myśli tak jak Ty to widocznie jest ograniczobny i moze dobrez ,że sie nie odzywa...