Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość był pod łóźkiem

Znalazłam pamiętnik córki i nie wiem czy mam go przeczytać...

Polecane posty

Gość był pod łóźkiem

Dzisiaj byłam w pokoju mojej córki, która ma 15 lat, bo chciałam wziąć jedną z książek, która u nie jest i jak ją wyciągałam do z półki spadł taki pierścionek i potoczył się pod łóźko, a ja chciała go wyciągnąć i znalazłam pamiętnk. Teraz nie wiem czy go przeczytać czy nie. Ona raczej by sie nie dowiedziała, że przeczytałam, ale jednak.

A Ty bys chciala, zeby corka czytala Twoj pamietnik czy inne prywatne rzeczy?

Gość a co chcesz tam
znaleźć?

Gość był pod łóźkiem
no nie, ale ona jest młoda i z tego bym sie dowiedziała o niej wszystkiego

Gość Lllc...gbv
Ja tez znalazlam kiedys i wyobraz sobie ze N i e przczytalam!

I co z tego? Tez bylas mloda. Sama nie chcialabys czegos takiego, wiec nie rob tez tego corce, mlodosc swoje prawa ma :P

Gość zuzunia bunia niunia
a inaczej nie potrafisz się o niej dowiedzieć czegoś więcej? a wszystkiego to ty nie masz prawa o swojej córce wiedzieć, każdy ma prawo do prywatności.

Gość jeśli dowiesz się z niego
czegoś co ci się nie spodoba to będziesz się czuła w obowiązku porozmawiać z nią o tym, wtedy ona się domyśli że przeczytałaś pamiętnik. Znienawidzi cię i będzie miała żal.

Gość pewnie już
go przeczytałaś. I jeśli ona się o tym dowie straci do Ciebie zaufanie na zawsze. A jeśli się nie dowie, to Ty powinnaś stracić do siebie szacunek.

Gość gsfdgbsdhdhsd
Ja mam 15 lat i gdyby moja mama przeczytala moj pamietnik to bym juz sie chyba nigdy do niej nie odezwala ;\ Lepiej nie czytaj

Gość Nathalie14
Ja tam bm przeczytała a jak jest smutna zjakiegoś powodu i cce żebyś go przeczytała? bo inaczej schowałaby go w inne miejsce

Gość był pod łóźkiem
No dobra, ale on się sam otworzył przed chwilą przypadkiem :(

Gość Leticia Calderon
Moja mam też kiedyś znalazła mój pamiętnik i... przeczytała Go. Czułam się najzwyczajniej w świecie upokorzona i ograbiona z moich własnych, prywatnych przemyśleń. Nie rozmawiałam z nią wiele tygodni. I do dnia dzisiejszego nasz kontakt ogranicza się do minimum, bo ja nie potrafię jej już zaufać. Więc nie rób tego. Przeczytasz dziś, a potem notorycznie i na bieżąco będziesz sprawdzać co tam nowego u córki.

Gość Nathalie14
sama mam 14 lat i osttanio gdy miałam problemy nie umiałam tego mami wprost powiedzieć więc zostawiłam pamiętnik niby schowany ale na widoku, mam przeczytała a moja sprawa się rozwiązała ale tlo jedna bo przeczytała cały i trochę się pokłóciłyśmy...

Leticia Calderon, calkowicie sie z Toba zgadzam, ja wlasnie dlatego nigdy nie pisalam pamietnika, bo wiem, ze moja mama jest strasznie ciekawska i na pewno by go przeczytala, a wtedy bym sie do niej juz nie odezwala. Autorko topiku - nawet, jesli wydaje Ci sie, ze Twoja corka sie o tym nie dowie, to tylko zludzenie, w koncu w praniu sie o czyms wygadasz itp., a ona wtedy zorientuje sie, ze przeczytalas, to co ona chce miec tylko dla siebie i Cie znienawidzi, kazdy chce miec swoja prywatnosc tylko dla siebie.

Gość był pod łóźkiem
No dobra, chwilowo schowam go, ale jak sie zacznie dziwnie zachowywać to przeczytam :)

Gość ja pierdoleeee
nawet wtedy nei czytaj!!!!!!

Gość był pod łóźkiem
mam tylko nadzieję, że nie schowa skrytki

Gość był pod łóźkiem
miało być nie zmieni skrytki, a kobieta nie zdradza wieku :)

Gość nie chcesz podać nawet
ile masz lat bo chcesz chronić swoją prywatność, ale prywatności córki nie potrafisz uszanować

Gość mój mama też czytała
nie wiem tego na pewno ale z rozmowy z nią tak wywnioskowałam, nie spytałam jej choć może powinnam. Straciłam do niej zaufanie. Jak ty nie chcesz stracić zaufania lepiej nie czytaj