Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziks1984

Wymyslone przeze mnie...nie poetyckie ale zawsze moje mysli..

Polecane posty

Umiescilam tu pare "wierszy".Uwazam ze fajnie przelewac swoje mysli na papier..nie wazne czy to gniew,radosc..slowa pisane inaczej sie czyta..

chcesz byc dobrze traktowany i kochany?? kazdy chce!!! nie kazdy moze byc kochany nie kazdy moze zaznac barwy sczescia co tecza usmiechac sie z odwzajemnieniem nie kazde uszy chce slyszec co masz do powiedzenia, oczy patrzec na twa mila twarz.. ...lecz z srodka serce klamiace

z Toba chce dzielic radosc zycia z Toba chce pokonywac trudnosci zycia z Toba chce spedzac wspolne chwile z Toba chce dzielic kazda chwile z Toba chce sie smiac z Toba tez chce plakac z Toba chce w dzwieki swiata sie wsluchiwac z Toba chce piekno codziennoci dostrzegac z Toba chce urokki zycia okdkrywac z Toba chce sie calowac z Toba chce sie kochac z Toba i tylko z Toba chce godnie i w milosci zestarzec...

Gość dobrze radze
weź się lepiej za haftowanie czy coś:O

Jednego tylko pragne by byc Twoim sloncem,ktore budzi Cie co dnia Jednego tylko pragne by byc szczesciem dla serca twego Jednego tylko pragne by byc zrozumieniem nie wazne o jakiej porze Jednego tylko pragne by byc twoja maskotka do ktorej uwielbiasz sie tak tulic jednego tylko pragne to bysmy szli ta sama droga i ta z zakretami i bez Jednego tylko pragne to zazyc milosci i czulosci dzieki Tobie

Z nadchodzaca wiosna i cieplem porannego slonca. Z szumem fal obijajacyc sie od slonca Zlotym piaskiem w dloni Z kolorowa tecza w chmurze Z kwitnacym kwiatem wsrod zieleni Z spiewem ptakow co rano Z otaczajacym pieknem wookolo,ktore ciezko zauwazyc w zabieganym swiecie Z szybszym oddechem na Twoj widok Z pewnym krokiem idac z Toba Z szybszym biciem serca ku Tobie Z kazdym dniem byc blizej niz dalej z Toba i tylko z Toba

Gość co autorka miala na mysli
lecz z srodka serce klamiace, nie rozumiem

Nie wazna jest przeszlosc lecz wazne co nam przyniesie przyszlosc Mysle sobie ze nasze drogi wskazaly nam siebie bysmy byli ku sobie bysmy z dnia na dzien siebie poznawali az wkoncu pokochali Bysmy zyli w szczesciu i usmiechali sie do siebie nawzajem Bysmy odkywali piekno dnia w niekonczacej sie nocy Me cialo rozgrzewa sie w Twych dloniach A serce plonie z goraca z dniem kazdym DZIEKUJE ZE POJAWILES SIE W MYM ZYCIU I NIE ODDAM TWE SERCE NIGDY W ZYCIU

Gość jeszcza zapomnialas dodac..
Tobie chce przyprawić rogi i wystawić Cię za progi.. 🌻

$#%^&* !

Sluchanie bez zrozumienia Patrzenie bez pragnienia Przytakujesz mi a myslisz nie to co ja Gdzie tu jest zgoda Gdzie wyrazania uczuc swoboda? Gdy mowisz kochanie rozumiem Cie jestes dla mnie najwazniejsza To wszystko kpina,sterta klamstw Po co oszukiwac siebie nawzajem gdy wiesz ze nie stworzymy przyszlosci razem Bo do milosci potrzeba dwojga cial i serc nie jedno serce ktore kochac chce dla milosci moge poswiecic sie i oddac serce me lecz dla osoby ktora warta jest mnie

WSPOMNIENIA SA JAK ULOTNE CHWILE WSPOMNIENIA SA TO PIEKNE JEDYNE CHWILE WSPOMNIENIA ZOSTANA NA ZAWSZE W MEJ PAMIECI WSPOMNIENIA JAKZE PIEKNE..CZAS WSZYSTKO SKROCI ALE WSPOMNIENIA ZOSTANA NA ZAWSZE BO WMYM SERCU WSPOMNIANIA NOSZE SA TO WSPOMNIENIA DO NIEZAPOMNIENIA PO TOBIE

cos ci te rymy nie wychodza, poza tym wiersz powinien miec jakis rytm, kazdy wers powinien miec taka sama lub podobna ilosc sylab, jezeli mial to byc wiersz bialy to po co te rymy.. beznadzieja..

Stara sie ubrac ladnie uczucia i mysli w slowa, i ok, nie ma w tym nic zlego, ale fakt, jako tako wierszem trudno to nazwac

Cofnelabym wskazowke by byc mala,bezbronna,potrzebujaca doroslej opieki Zycie beztroskie,bez obaw o nastepny dzien,przyszlosc,zycie kolorowe Zylabym w swiecie kolorowych zabawek jak w bajce,znow bawilabym sie lalkami, Ale wskazowka nie cofnie sie Jestem dorosla,lecz nie dla Ciebie, Bo jestem krytykowana o to co mowie i nie rozumiania, Wszystko ja pasuje!!???!Co to do holery ma znaczyc!!!????? Nie zawsze jestem rozumiana.. Wtedy najeloeij bym uciekla,polozylabym sie na piasku wsrod morza fal, mysli by sie kolysaly w rytm morza,dusza by sie uciszyla, Zle jest byc nie rozumianym... Czy ja mowie nie wyraznie??!! a moze nie rozumiesz co mowie!!?Albo nie cchesz rozumiec... mowie to co mnie gryzie,siedzi we mnie A ty mimo moich slow NIC... Z twych ust zden dzwiek sie nieodtworzyl Czy tak trudno Ci mnie zrozumiec?? Czy nic nigdy cie nie gryzlio? Nie potrafie dusic w sobie mych mysli,gniewu,zlosci A ty jak zamknieta skorupa,nie przejmujesz sie co mam Ci do powiedzenia, Nie wazne czy dotyczy to przeszlosci i ktorej nie cchesz sluchac,powinienes do diabla wysluchac i zrozumiec!!! a nie milczec jak skala wspierac mnie gdy jest mi smutno i zle, Nie myslec egoistycznie bo ja w tym momencie wybucham W oczach pojawiaja sie lzy,w glowie tysiace mysli, a ty nadal mnie nie rozumiesz siedzisz i ogladasz Tv to sie nazywa egozim cisza holerna cisza mnie otacza, tylko ja pokrazona w smutku i zlosci, Lzy kapia mi z oczu,wkoncu zasnelam nie uspokojona.nie zrozumiana Nadal nie slysze Twoich ust..