Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziks1984

Wymyslone przeze mnie...nie poetyckie ale zawsze moje mysli..

Polecane posty

badz mym przyjacielem na dobre i na zle,, i od smutkow,wycierania mi lez, badz mym bohaterem i pokaz swe walaczne serce,oraz swa sila pokonuj wszystkich, badz mym sluchaczem, badz mym sloncem wskazujacym wlasciwa droge, badz mym pragnieniem i ugas mnie w potrzebie badz ma rozkosza w pozna noc,rozpalaj moje zmysly,piesc me cialo,kazdy skrawek nasycaj do granic niewytrzymalosci, Badz mym lekarstwem dla mnie i mej duszy, Badz mym silnym oparciem, ubieraj mnie swym szeptem,spojrzeniem,dotykiem,dzwiekiem twego glosu, Ale przede wszystkim kochaj mnie ,szanuj i dbaj o mnie

wie m nie kazdemu musi sie podobac wazne ze moejmu miskowi sie podoba...malo ktora dziewczyna wymysla cos dla swojego faceta..wiem ze sie nie rymuja a kto powiedzail ze wiersze musza sie rymowac,nie prawda

Nie zawsze milosc jest piekna...kolorowa..wieczna... nie zawsze jak z filmow i gazet, Ma swe gorki i dolki, ale szacunek i zrozumienie zawsze na pierwszym miejscu musi byc, tak jak mocno kocham moge mocno znienawidziec za przykrosci wyrzadzone,za slowa,ktore rania,za twe obietnice nie majace znaczenia,za lzy ociekajace z moich oczu,za to ze towarzyszy mi smutek przez Ciebie, Nie sprawiaj ze serce moze przestac kochac

A ja znalazłam swoje wypociny z gimnazjum. Uwaga!:P szkoła beznadzieja nauczyciele nie są ludźmi pragną odpłacić się nam młodym za to że zmarnowli siebie przez lata edukacji kłamią że są tu dla nas to demony zła nie daj się dom druga zbędna instytucja starzy mówią że chcą wychować cie na człowieka nie wierz im kłamią jak wszyscy oni nigdy nie byli młodzi nie rozumieli świata, jak my nie potrafili kochać postaw się życie nie zna granic, jeżeli umiesz je wykorzystać ważne, żebyś zawsze był młodym i szalonym przyjacielem nocy znał prawo wolności nie wiedział czym jest komercja i snobizm, wyścig szczurów niech nie będzie twoim udziałem abyś szczęście stawiał ponad wszystko ale nigdy nie dorósł umiał kochać przebaczać znał ból krzyk wiedział, czym jest bunt docenił drugiego człowieka płakał śmiał się do łez! nie wierz szkole rodzicom i kościołwi bądż ponad to znajdź odpowiedz na każde pytanie, powiedz ludzkości to, co czujesz nie daj się zadeptać jak niedopalony papieros rób to, co chcesz ulica niech będzie twoim domem wiedz czym grozi nie znanie jej praw ona nie kłamie zna twoje słabości wie czego pragniesz przyjaciele miej ich mało lecz niech będą prawdziwi znaj swoją wartość niech nikt nie pomyli się nazywając cię człowiekiem! Całe szczęscie że jednak się na tą ulicę nie wyprowadziłam... :D

osobka ktora dala wpis swojego wiersza jakos sie nie rymuje a tez jest haotyczny ale rozumiem co chce przekazac i to sie liczy..nasze mysli...pragnienia..marzenia..zwatpienia..smutek..szczescie..lzy..radosc..gniew..rozczarowanie...

Niepotrzebne mi gdy atakujesz Niepotrzebne mi gdy udajesz Niepotrzebne mi gdy swe myśli skrywasz Niepotrzebne mi gdy z mym sercem pogrywasz Niepotrzebne mi gdy kłamiesz Niepotrzebne mi gdy bez celu brniesz Niepotrzebne mi gdy uczuć nie okazujesz Niepotrzebne mi gdy nie dorosłeś Niepotrzebne mi gdy myślisz że dorosłeś Niepotrzebne mi gdy brak porozumienia Niepotrzebne mi gdy nie ma pragnienia Niepotrzebne mi gdy nie wiesz po co żyć Niepotrzebne mi gdy bez miłości chcesz zyć!!! RYMUJE SIE

Dwa spojrzenia gleboko patrzace w siebie,widzace tylko siebie Usta Twoje i moje zesklepione tanczace razem calujace ssajace Twoj dotyk az przechodza mnie dreszcze po calym ciele, Zapala sie fala podniecenia wtedy zyje tylko ta chwila i cche piescic Cie i kochac sie tylko z toba chce abys tylko ty mnie dotykal piescil bo tylko ty mozesz abys je piescil tak jak robisz z czuloscia delikatnoscia i niepohamowanym pragnieniem dojsc do samego szczytu

liczy sie to ze sa napsiane przeze mnie i sa szczere a nie bezmyslnie przepisane a jak pisalam sa to moje mysli

Gość studentkapolonistykiroku2
po pierwsze poczytaj na temat rymów bo niby są w tych twoich wierszach a tak naprawdę panuje w nich jeden wielki chaos, każdy wers powinien mieć równą ilość sylab... i równy rozkład akcentów... :] U ciebie to ni wiersz ni proza...po drugie zastanów się nad składnią i gatunkiem wiersza...

Wspomianajac wspomnij milo, kochajac kochaj prawdziwie, calujac caluj z uczuciem, mowiac mow szczerze, zapominajac o tym co niedobre,zle i boli nie zapomnij kochany ze ty to caly moj swiat i kocham cie bardzo jak slodycze,jak dziure w starych spodniach,jak slonce na niebie,jak spiew ptakow o zachodzie slonca poprostu kocham cie bardzo

Umiescilam tu pare "wierszy".Uwazam ze fajnie przelewac swoje mysli na papier..nie wazne czy to gniew,radosc..slowa pisane inaczej sie czyta slowo wierszy sa w cudzyslowie gdzy to nie sa prawdziwe wierse

Gość heh..huh..hah
Gramatyka jeszcze ujdzie. Gorzej z zastosowaniem jakich kolwiek schematów. I wychodzi takie niewiadomo co. Źle: Rymy Akcenty Stopy Sylaby Błędy int. i składniowe. Nie wiadomo co to jest jednym słowem.