Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt ciekawy

25 lat

Polecane posty

Gość nikt ciekawy

wczoraj skończyłem 25 lat i zaraz coś mnie trafi bo całe życie jestem sam :/ na kolegę się nadaje ale żadna nic więcej nie chce i co na to poradzić :(

Gość masz problem
ja mam 30, prawie 31... i mam to samo. tylko kumpela - nikt inny :(

Gość dla fecat 25 to mało
mój brat tyle ma i jest sam,tez ma kolezanki ale od paru lat ciągle sam

Gość sialallalalala
Daj swoje gg to poromansujemy :D zobaczymy czy nadajesz sie tylko na qmpla

Gość nikt ciekawy
wiarę miałem do wczoraj, teraz szkoda mi na nią tracić sił skoro przez tyle lat nic to nie dało.

Gość 84**
Też mam 25 lat, ale rówieśnika na partnera bym raczej nie chciała :O patrzę tylko na tych koło 30 są tacy męscy :) Dlatego nie masz się czym przejmować, faceci im są starsi tym seksowniejsi (nie jest to reguła oczywiście ale często tak jest ;) )

Gość nikt ciekawy
hehe ja tak mam z wiekiem chyba jestem przystojniejszy ale po co mi to :/ jak i tak żadna mnie nie chce. Nie chce tracić młodych lat na pierdoły, tez chciałbym kiedyś powspominać jakieś wakacyjne miłości czy coś w tym stylu a narazie to nie mam co.

w tym miesiacu skoncze 26 lat i tez zadnej kobiety nigdy nie mialem a bardzo bym chcial miec jakac dziewczyne/kobiete bylo by milo sie po przytulac tyle ze pewnie zadna mnie nie zechce bo nie jestem bardzo malo atrakcyjny a dotego bardzo niesmialy :(

gówno prawda nikt z was nie chce mieć dziewczyny/chłopaka bo jak się chce to coś się robi w tym kierunku , ma jakiś plan działania i tak dalej. Jak chce się jeść chleb to się idzie do piekarni i się go kupuje ,a nie siedzi i płacze jak ja to bym bardzo chciał chleb.

Gość a ja mam 24 - ona
autorze napisz coś więcej o sobie, zrób jakąś autoreklamę, a na pewno się tutaj kobitki zlecą ;)

Gość nikt ciekawy
dużo razy się starałem ale nigdy nie wychodziło zawsze kończyłem jako kolega, nawet ostatnio dostałem taka wiadomośc że jestem dobrym kolega nic wiecej. nie jestem jakis niesmiały czy coś, nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości zawsze zadowolony z życia uśmiechnięty brzydki jakiś też nie jestem ani głupi :)

Gość a ja mam 24 - ona
a jakie masz wady? Co lubisz? Jakie masz zalety?

Gość nikt ciekawy
ogólnie to jestem inny niż większość, lubie inne filmy muzyke książki od wiekszości społeczeństwa. wady chyba za dużo się śmieje :) co do zalet to nie umiem sie reklamować więc ciężko mi cos napisać, jestem po technicznych studiach

Gość nikt ciekawy
linka do zdjęcia na publicznym forum nie dam, można to w różny sposób wykorzystać więc... mnie chyba nie pooglądacie :) a chyba nawet jest co

Gość a ja mam 24 - ona
A jakiej muzyki słuchasz? Jakie filmy lubisz? Wiem zadaje strasznie dużo pytań ;) ale jakoś trzeba Cie tutaj zareklamować ;) Aha i poczucie humoru nie jest wadą tylko zaletą a śmiech to zdrowie ;)

Gość amalingua
taki jeden koles Jak chce się jeść chleb to się idzie do piekarni i się go kupuje ,a nie siedzi i płacze jak ja to bym bardzo chciał chleb. O kurwa jakie to proste :D A faceta gdzie można kupić? :)

Gość shell25
Nie ma nic gorszego niz facet(zreszta kobieta tez) uzalajacy sie nad soba, bo on taki biedny zuczek, ktorego zadna nie chce:O To jest mega niemieskie i dobrze nie rokuje, takze zastanow sie nad soba:O

Gość nikt ciekawy
chyba własnie dzięki uśmiechowi jestem taki zdrowy :) muzyka różna od starego rocka (dire straits, queen, bowie) po współczesną elektronike której ostatnio najbardziej słucham (prodigy, chemical brothers) moja ulubiona ostatnio piosenka http://www.youtube.com/watch?v=Ylu0ybj7DIg filmy, lubie najbardziej horrory z lat 80 :)

Gość nikt ciekawy
nie użalam się, pierwszy raz mi sie to zdarzyło bo teraz mam bliżej do 30 i jakos tak mnie naszło z tej samotności złe samopoczucie :)

Gość a ja mam 24 - ona
To nie przesadzaj nie jest z Tobą tak źle jak piszesz ;) Wprawdzie ja z tego wszystkiego znam tylko queen i nawet lubię posłuchać od czasu do czasu :) A co do filmów to horrory są ok i pewnie wielu ludzi je lubi ;) Właśnie słucham tego utworku, do którego dałeś link i początek wydaje się fajny ;)

Gość amalingua
Nikt ciekawy - to wcale nie jest dziwna muzyka, powiedziałabym wręcz, że dla mnie codzienna. :D

Gość nikt ciekawy
może w takim otoczeniu sie obracam że mi sie tak wydaje że moge być dziwny :)

Gość a ja mam 24 - ona
możliwe, że Twoje otoczenie jest dziwne a nie Ty ;) A tak w ogóle skąd jesteś? I skąd akurat dzisiaj taki dołek i kryzys?

Gość nikt ciekawy
z południowej polski, a dołek bo jestem sam przez 25 lat no i kolejny raz mi nie wyszlo dzisiaj powiedzmy ze zyskalem jedna kolezanke wiecej :/

Gość amalingua
Nikt ciekawy - podaj maila, wyślę Ci fajny kawałek.:)