Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt ciekawy

25 lat

Polecane posty

Gość
"ja w tym roku zakończyłem swoje 5 letnie wakacje studenta" W takim razie przyjmij gratulacje bo ta z którą się zwiążesz będzie: - samotną desperatka z kafeterii - samotną desperatką z twoich okolic która została rzucona przez swojego X chłopaka i boi się samotności. - samotną desperatką poznaną na portalu randkowym. To jak w moim przypadku tyle, że ja gardzę dziewczynami bo to jedyne czego doświadczyłem z ich strony.

Gość
Nie mylę się. Kobiety utwierdziły mnie w tym.

Gość nikt ciekawy
dzięki za radę :) będę się pilnował żeby na taką nie trafić. Ale ogólnie to masz rację

Gość taka jedna sialalalla
Miałeś poprostu złe doświadczenia...miałes pecha. trafiałeś na nieodpowiednie. Tak jak ja...i tak jak Ty twierdzisz ,że gardzisz dziewczynami moge to samo powiedziec i ja o facetach ,dlaczego ? Bo mam złe doświadczenia. Ale wierzę, że istnieja porządni faceci...nie zaszufladkowałam wszytskich na podstawie tego co sama przeżłam..Ty też tego nie rób bo nie warto. Zawsze trzeba mieć nadzieję ,że trafi się coś lepszego...ja takowej teraz nie posiadam ale myślę ,że z czasem to samo przyjdzie :) w końcu nie wszyscy są źli...są wyjątki

"samotną desperatką z twoich okolic która została rzucona przez swojego X chłopaka i boi się samotności." rozumiem ,że ten txt był do mnie. Otóż nie jestem desperantką i nie zamierzam sie z nikim wiązać...bądź elastyczny ,a nie zamknięty i nastawiony na to ,ze wszyscy są źli a zwlaszcza dziewczyny..to chore, wybacz szczerość.

Gość
Nie zaszufladkowałem kobiet. Ja tylko zerwałem z nimi wszelkie kontakty. I było warto. Trzeba mieć nadzieję? Zawiedziona nadzieja o mało nie wyprawiła mnie na tamten świat na początku lipca. Szczegóły pominę. A sam to tramwaj przychodzi. "rozumiem ,że ten txt był do mnie" Czytałem wypowiedzi autora a nie kobiet. "Otóż nie jestem desperantką" Fajnie " nie zamierzam sie z nikim wiązać" To super "bądź elastyczny ,a nie zamknięty i nastawiony na to ,ze wszyscy są źli a zwlaszcza dziewczyny..to chore, wybacz szczerość" Elastyczny to ja już byłem...

a wiec słucham..podziel sie swoim doświadczeniem może wtedy Cie zrozumiem ,zrozumiem Twoją oschłość i zaborczość...

Gość
A co tu pisać? Frajer się zakochał i dostał kopa w zęby. Cała historia.

A żyć trzeba dalej...i nie zamykaj się w sobie. Nie mów ,że jesteś frajerem nie tylko Tobie się to przytrafiło. Każdy jakoś musi sobie z tym radzić. Ja też musiałam i ciągle muszę...ale nie zamierzam sie poddawać wierzę ,że czeka mnie w życiu coś lepszego...z kimś lepszym od niego...

Gość trhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
be

Gość nikt ciekawy
no i nadal jestem sam może jest jakaś chętna na znajomość to pisać na email który jest w tym temacie :)

Gość nikt ciekawy
ogólnie to siedzę i się nudzę więc pogadał bym z jakaś fajną kobietą :) nie wstydźcie się :D

Gość napisz jeszcze raz ten
e-mail, bo za duzo szukania?:P skad w ogole jestes? fajny ten kawałek na pierwszej stronie:D

Gość oczy nieba
a te ktore napisaly do ciebie nie okazaly sie fajne??

Gość nikt ciekawy
ankietasocjologia@gmail.com w pierwszej lepszej się nie zakocham to jest normalne, fajne dziewczyny napisały do mnie ale to nie te :/ trzeba szukać dalej jestem z podkarpacia mieszkam niedaleko sandomierza

Gość oczy nieba
a moze ty sam nie wiesz kogo szukasz? jakie masz wymagania co do partenrki??

Gość nikt ciekawy
hym ciężko mi opisać moje wymagania bo ogólnie bardziej np podobają mi się brunetki ale ostatnio byłem zakochany w blondynce więc jeśli chodzi o wygląd to nie będę sie wypowiadał bo z tym może być różnie :) a co do charakteru to też ciężko opisać połączenie diabła z aniołem hehe mam tak że wiem czy mi dana kobieta pasuje ale ogólnie to chciałbym jakąś normalną :) a co do kawałka to teraz polecam w innym klimacie http://hypem.com/track/801451

Gość nikt ciekawy
hym nie ma żadnej która by chciała pogadać?? szkoda :(

Gość nikt ciekawy
niedziela więc większość ma wolne to może w dzień znajdzie się jakaś chętna :)