Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kizia mizia 86../

Nadzieja ...imię

Polecane posty

Gość kizia mizia 86../

co sądzicie o imieniu dla dziwczynki Nadzieja?... to dlugo wyczekiwane dziecko i pojawilo się kiedy nie miaalm juz nadzieji...

Gość super ale lepiej na drugie
kiedyś też myślałam o takim imieniu, ale sądzę, ze dziecko będzie wskazywane palcami.

Gość ktos_1188
osobiscie mi sie bardzo nie podoba :) ale to nie moje dziecko, wiec jak tobie sie podoba, to sobie tak nazwij corcie.

piekne imie, w pzreciwienstwei do Nadia pomimo ze to to samo!!! Nadii nie nawidze, pol zulowskiego osiedla ma Nadie a druga polowa Oliwie :/ za to Nadzieji nie ma nikt i polecam :) i niby dlaczego mailby ktos wskazywac palcem?

Gość malgodana
bardzo fajne, mi sie podoba :) koleżanka mojej siostry ma tak na imie i nie ma z tym zadnych problemow. Dobrze, zeby pasowalo do nazwiska

Gość a jak to sie bedzie zdrabniać
Nastka? Nadusia?

Gość kizia mizia 86../
czyja wiem ....Nadia faktycznie oklepane, czytalam na necie ,że zdrabnia się Nadzia ...sama nie wiem . Inna opcją jest imię Michalina... zastanawiamy się z mężem. Ale nadzieja jakos tak krąży nam po glowach...chcemy zeby imię naszej córeczki miało jakieś znaczenie....

Gość Nadzieja to po rusku
Nadieżda

Gość kizia mizia 86../
w sumie nie zban bikogo o tym imieniu poki co.

Gość kizia mizia 86../
a moze Michalina?

Gość tak dajcie tak dzieckku na im
ię, a potem dzieci będą ją nadziewać:D Nadziej ją!!!!:D

Gość ollolllola
ja bym tak dała na drugie, bo jednak dla mnie zbyt wydziwiane, a na drugie ok, bo "symbol" zostanie, ale każdy ma prawo do wlasnych decyzji i zdania.

Gość jjojojjj
Nadzieja umiera ostatnia - masakra , a apropo moja znajoma też miała długo wyczekiwane dziecko i chciała go nazwać Bożydar... ale za namową dała mu tak na drugie i teraz ten chłopak jej za to serdecznie dziękuje

Gość Big belly mamma
Nadia i Nadzieja... piękne imiona

Imię mnie nie przeraża ale i nie zachwyca .... myslę ,że bedą w szkole wołać" wiara...nadzieja!! miłość" :-))))

Gość kizia mizia 86../
człowieku... wpadka? pęknięta gumka... 6 lat staraliśmy się o to dziecko....masz racje to nasze dziecko , a o opinie zawsze można zapytać innych...

Gość kizia mizia 86../
człowieku... wpadka? pęknięta gumka?... 6 lat staraliśmy się o to dziecko....masz racje to nasze dziecko , a o opinie zawsze można zapytać innych...

Gość i wymądrza się ta co
ma syna tadziutka :o

Gość bukaa
Postaw się na miejscu dziecka. Przypomnij sobie, jak miałaś 7 czy 10 lat i odpowiedź sama sobie czy wtedychcialabyś nazywać się Nadzieja. Choć ja mam sporo więcej a nadzieja nie chciałabym się nazywać. Rozumiem, ze dla was imię coś znaczy, ale dla dziecka będzie tylko imieniem, z którym będzie musiało żyć.

daj jej na pierwsze takie zwykle-- kasia basia... itd a na drugie nadzieja :) i wilk syty i owca cala :) a moze lepiej WIktoria? bo jak sie staraliscie i sie udalo ? Czyli wygrana? A Nadzieja ?

Gość kizia mizia 86../
nie podoba mi się imię Wiktoria... teraz co drugie dziecko to Wiktor albo Wiktoria....

ja mam na drugie Nadzieja , i częsciej moi koledzy sie do mnie tak zwracają niż Ania , lubię to imie ,

Gość ŚLICZNE!!!!!!!!!!
Mi się tak strasznie podoba to imię! Nadzejka! Piekne! Jednak właśnie tez kieruje sie tym, ze bedzie posmiewiskiem w szkole, poza tym mam synka, wiec narazie na Nadziejke czas nie przyszedl :)

Gość ŚLICZNE!!!!!!!!!!
kizia mizia 86../ a moze Michalina? Mi sie Michalina nie podoba, ale Miska to dlacórki jesli Tobiepasuje moze byc :) poza tym jak ktoswspomnial duze znaczenie ma nazwisko, bo Nadzieja Szafka lub Nadzeija Sałata to bedzie troche pokrzywdzone... ja przynajmniej mam ten bol, bo mam tego typu nazwisko....

Hope brzmi fajnie nadzieja nie bardzo...nadzieja matka glupich jest podobno,odrazu mi sie skojarzyla,jakbym miala coreczke nazwalabym ja Róża

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować