Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panterka w kropkę

Czy słyszeliście tego 16to letniego chłopaka w MAM TALENT

Polecane posty

Gość
spiewal tak, jak spiewa niejeden nastolatek. przypuszczam, ze gdyby nie jego wyglad, nie byloby w ogole mowy o jakimkolwiek talencie. ale coz, w 1 edycji byla smutna Klaudia Kulawik, w tej bedzie 16letni grubasek. polska publicznosc uwielbia uaktywniac swoje poczucie litosci:classic_cool:

Każdy interpretuje to co czyta po swojemu, twoje prawo I to aż nadto rzucało się w oczy, wiec trudno żebym nie zauważyła A temat uważam za zakończony, bo już nic więcej do niego nie wnosisz ;) Za komplement dziękuję, skoro uważasz że jestem lepsza polemizować nie będę :D

Gość Edssu 93
A ja się wzruszyłam tą dziewczynką co z ojcem występowała tą Sasha

Gość
ja tez sie wzruszylam Sasha, przede wszystkim tym, co rodzice zrobili z 6letniego dziecka.

Gość gffdd
kurde czy ktoś wie z jakiej strony mogłabym obejrzeć mam talent online bo przegapiłam powtórkę cholera:-(

Gość fdssfds
czy ktos może z Was zna stronkę z filmikiem mam talent bo ja przegapiłam powtórkę dzisiejszą 😭

owszem, śpiewał naprawdę dobrze. Tylko rzeczywiście, chłopak w takim wieku nie powinien tak wyglądać. Ale ok, nie wnikam. Jednak najbardziej podobał mi się występ pana z akordeonem :) kurcze, nawet wzruszyłam się...

Gość
generalnie mysle, ze w finale znowu zobaczymy 1. dziecko 2. osobe chora/niewidoma/gruba/inna, wzbudzajace litosc 3. te, ktora naprawde ma talent. a okraszac te niewiarygodnie wzruszajace i uderzajace prosto w serce sceny bedzie Malgosia Foremniak, uwrazliwiona na poziomie 10latka:classic_cool: zaklad?:classic_cool:

Gość do chinki jeszcze dygresja
widzialam program naukowy - dwaj rozdzieleni blizniacy - jeden wychowywal sie w USa w bogatej rodzinie a przybrani rodzice byli raczej otyli, drugi w biednym Wietnamie ( rodzina maksymalnie chuda. A jeden i drugi mieli identyczne !!! figury, choc styl odzywiania na pewno inny.

No,ale Foremniakowa to mnie wkurza..Robi z siebie kogos kim nie jest.. Udaje rozrywkową :/

Gość stara wyliniała pierdoła
ciary miałam przez chwilę, więc tragiczny nie był :P aczkolwiek całą przyjemność oglądania całego programu koncertowo spierdoliła mi foremniakowa, która myśli, że jest super śmieszna, zajebista i w ogóle guru rozrywki, głos ludu, superwoman i gigantyczne serce, w które wszyscy uderzają tak mocno, że aż łzy jej lecą. nie znoszę tej baby i nie rozumiem co się z nią stało, bo jeszcze sto lat temu była normalna 🖐️

Gość ludzie czemu piszecie
Foremniakowa. Przeciez ona nie jest zona Foremniaka, wiec Foremniakówna, jesli juz. Albo +Jedruszczakowa czy Dzikowa.

Gość chłopak średnio mi sie podobal
ogolnie wczoraj nie bylo nikogo kto ma talent naprawdę. Foremniak też mnie wkurza ale ci dwaj flip i flap ( Prokop i Hołownia ) to szczególnie :o Jak wczoraj był występ to pierdolili takie głupoty że nie chcialo mi sie tego ogladac :o Juz wolalabym na ich miejsce sztuczna Rusin, ona przynajmniej nie pierdoli glupot

Gość taa a jak sie ma na nazwisko
Jemga to Jemgówna :p

Gość swędzi mnie twarz
pomimo ze ten 16latek wyglada jak człowiek kciuk ( :D ) to bardzo mi sie podobalo :) A w tym z akordeonem sie zakochalam chyba ;)

Gość Jemga moze byc tez Jemżanka
Czesi owszem, wszystkie zenskie nazwiska konćza na ova - np Whitney Houstonova czy Demi Moorova, w polskim jest inaczej.

Gość 342
Chinka Czikuczikulinka jest idiotką i już nic tego nie zmieni. Niektórzy po prostu tak mają. :O

Gość chinka no raczej nie chory
Mateusz Dembek Na casting trafił podobno całkiem przypadkiem wracając rano z imprezy. Był brudny i spocony, co było widać. Ale zaśpiewał jak mało kto i wzruszył widownię do łez. Na co dzień Mateusz występuje w Teatrze Roma, ale o dla niego za mało. Nie zdziwimy się, jeśli zobaczymy go w finale programu.