Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mam 23 lata i nie wiem co chce robic w zyciu

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

masakra koncze studia ktore wogole mnie nie interesuja prace socjalna wiem ze bedzie pewnie magisterka z tego ale ten zawod mnie nie interesuje poszłam na to z braku innych ciekawych mozliwosci;/ teraz mysle ze to był bład co robic??

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
myslałam o poprawniu matury i pojsciu na inne studia np.medycyne

Gość szlag szlag
w wieku 23 lat na medycyne..? ... ja bym sie nei odwazyla

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dlaczego?

Gość szlag
no nie wiem..ja w sumie sama planuję drugi kierunek..taki wymarzony :) a ostatnio sie dowiedzialam ze otworzyli go w moim miescie... w wieku 21 będę zaczynac drugi i przez rok ciagnac dwa. patrząc na to ze nauka wychodzi mi srednio to wyzwanie ..heh jezeli zawsze chciałas isc na medycyne to probuj ale naprawde jest tam masa nauki plus praktyki w szpitalu juz po pierwszym roku. trzeba miec silna psychikę, na przykład zeby wytrwac przy zwłokach na laborkach..moja znajoma jest na stomatologi i mi troche naopowiadała. czyli 6 lat zapieprzu.. ale kto nie próbuje ten nie ma nic. samo zdanie matury rozszerzonej -chemii ,biologi i fizyki to moim zdaniem masa pracy i wyczyn zeby zdac wszystko na ponad 70%..

Gość w sumie to
mam podobną sytuacje, więc ci nie pomoge, ale ja bym już nie poszła na żadne studia

Gość szlag
ja tez bym na medycyne sie nie pchała..moze jakies studium medyczne?takie 2 letni sa? byz dobra pielegniarką/ połoznato gut zawód. jezeli ktos nie ma oporów do krwi i lubi taka pracę :) moim zdaniem to praca z przyszłościa.