Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Buty...

Polecane posty

witam. Pracuje caly dzien stojac na nogach wiadomo nogi sie poca itp szczegolnei jesli ma sie beznadziejne buty w pracy takei jak ja. jakeis mokasynki od chinczykow ktore same w osbei juz niezle smeirdza klejem. I teraz moje pytanie. domowe sposoby na neutralizacje nieprzyjemnego zapachu w butach?

Gość ghjkl
chyba takiego sposobu nie ma,Nie lepiej zainwestowac w jakieś dobre buty ze skorki niż w takie smierdzące chińczyki

Oczywiscie ze warto ! tylko to bylo tak na szybko. A normalne buty zainwestuje :) slyszalam ze ak sie nasypie troche sody do buta to to neutralizuje.

Gość twister
a może antidral? takie cos w kulce, strasznie śmierdzi spirytusem. zapobiega on nadmiernemu poceniu. wiec mniej się pocisz, wiec nie ma sie wchłaniać w materiał buta. tym mozna smarowac pachy, dlonie i stopy. działa naparwde, uzywam go zawsze na lato i jest super :) tylko ze to trzeba nakladac na noc!

Gość twister
tzn to jesli chodzi o niepocenie sie nog. bo wiadomo, poca sie nogi i ten pot wchlania sie w material buta i wtedy tworzy sie nieprzyjemny zapach. a co do obowia, to moze go wyprac? ale najlepiej wymienic wkladki! nawet jesli wypierzesz, to wystarczy ze wlozysz znowu z2 razy te buty i nieprzyjemny zapach powroci.

pralam juz te buty nadal smiedza. ogolnie stopy m isie nei poca i nigdy nei mialam z nimi zadnych takich problemow. oczywsice to wina butow. smierdza jak jakims kwasem

Gość twister
to moze wymien wkladki? mam butki tzw baletki i one naparwde b. smierdza. wyciagnelam z nich te wkladki i kupilam skorzane i nie smierdziały w ogole :) jako tako przetrzymały do konca lata, a potem oczywiscie na smietnik, takie buty ktore nie przepuszczaja powietrza sa straszne.

No chyba bede musiala tak zrobic. bo to jest strszne. a najgorsze ze przez te buty zasmrodizlam wczoraj swoje adidasy. Bo pryzchodzac do odmu zapomnialam zmienic skarpetek itp bo sie spieeszylam wychodzac wiec wpadlam i wypadlam i zalozylam adidady i w polwie drogi do wybranego mi celu pomyslam sobie " o kurwa moje adidasy" No i sie nei pomylilam teraz ten sam problem mam z adidaami chociaz w usmei z nimi latiwej bo wrzuce do pralki i heja :P