Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

studia zaoczne

Polecane posty

witam wszystkich w tym roku zaczynam studia zaoczne moje pytanie brzmi jak wygladaja pierwsze zajecia? to bedzie moj pierwszy rok wiec nie mam zielonego pojecia co trzeba miec ze soba? dzieki za odpowiedz

Gość afasfas
na początku będzie pasowanie na ucznia. rektor będzie was lał pasem po dupach żebyście wiedzieli co będzie jak nie zdacie:classic_cool:🖐️

Gość ktoś inny
odpierdol ty się ode mnie :o

Gość weź zeszyt
a na pierwszej stronie wklej jakiś ładny obrazek z maryjką i koniecznie domaluj jakieś kwiatki

Gość glupie pytanie jak to co
piórnik (najlepiej z hanna montana) długopis, kredki, ołówek, farby plakatowe, blok, linijka, papier kolorowy ;)

normalne pytanie=normalna odpowiedź głupie pytanie= ............ (może sama wpadniesz na pomysł jak zakończyć to równanie :D) A jak myślisz, że jest? Apel? rozdawanie rogów słodyczy? na studia idzie a taka ograniczona :O No zajęcia będą, jedna jakieś organizacyjne, dadzą wam indeksy i legitymacje i już :O

o taka odpowiedz mi chodzi niedorozwoju ale ty widze jestes zbyt ograniczona, typowa jedza i nie odpuscisz, zawsze musisz albo wyzwac albo sie nasmiewac ale co jest tutaj smiesznego to nie wiem a chcialabym bo tez chce sie posmiac

Gość Aga a co studiujesz

Gość tajnik studiów
aha i bardzo ważne, a malo kto o tym wie:o nazbieraj dużo kasztanów bo teraz jesień i pierwsze zajęcia zaczniecie zwyczajowo od robienia ludzików, a ci bez wlasnych kasztanów beda mieli od początku przesrrane

Gość Aga a co studiujesz
?

no jak to nie wiesz? a co sie nosi na wyklad. trzeba bedzie pewnie cos zapisac wystarczy dlugopis i zeszyt. tyle....

Gość pewnie rano będą jakieś
zajęcia organizacyjne, więc weź sobie zeszyt i coś do pisania, potem pewnie immatrykulacja i rozdanie indeksów, a potem byc może puszczą was do domu. Ale dokładnie powinno się wszystko wyjasnić jak wam przyśla maila z informacją co do harmonogramu tego dnia. Przynajmniej u nas tak jest.

Ty masz chyba problemy niedorozwoju, bo na to co będzie na pierwszych zajęciach to nawet dziecko z zerówki ci powie :0 lepiej pozbieraj żołędzie, ci co je mają są wyżej oceniani od tych co mają kasztany :classic_cool:

pytam sie tutaj bo nic nie podali nam jeszcze nawet kiedy beda zajecia tylko wiem ze beda 3 i 4 pazdziernika sa pierwsze zajecie ale gdzie co i jak to jeszcze czekam wiec stad moje pytania bo nie ejstem w ogole poinformowana ale na szczescie sa normalni ludzie na forum, dzieki

pierwsze zajęcia są zazwyczaj organizacyjne, jak już ktoś pisał powyżej :)) a na co się wybierasz, jeśli mogę spytać ? powodzenia w studiowaniu :)

Gość pewnie rano będą jakieś
Nie no gdyby juz przysłali info, to byłabym w szoku. :D U nas pojawia sie na mailu tak w piatek popołudniu/wieczorem, kiedy rano w sobotę są zajęcia. Ale gdyby podejrzanie milczeli, to spróbuj z 2 dni wczesniej sama podjechac albo przedzwonic do dziekanatu i zapyatć, jak wygląda harmonogram pierwszego dnia na uczelni i czy jest juz znany plan zajęć. Powodzenia na studiach 🖐️

Gość jam jest czupurek
Ty Chinka weź idź stąd pasożycie

Aga zadzwon do dziekanatu i spytaj sie tam, nie tutaj na kafe sfrustrowanych i zakompleksionych osob, ktore tylko czekaja by wylac swoj zal i zlosc za swoje niudane zycie na innych.