Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina 523

Ciekawe jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Polecane posty

Gość regina 523

Witam! Coraz częściej spotykam sie z bolesną prawdą.. I jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat.. Jesteśmy mało tolerancyjnym narodem, żyjemy stereotypami których nie potrafimy często odstawić na bok.. Podaję bardzo prosty przykład, ale przeżyty na własnej skórze: mężczyżnie po rozwodzie lub w separacji łatwo znależć kobiete z którą mógłby spędzić życie a kobiecie trudno spotkac takiego mężczyznę. Wogóle już trudna do przeskoczenia sytuacja jest,gdy ma już dziecko. Jestem w separacji ponieważ eks, nie chce mi dać rozwodu, nie jestem brzydka, mam 25 lat i dziecko i kazdy poznany meżczyzna traktuje mie tak jakbym chciała znaleźćnaiwniaka.. przykre to jest.. ale prawdziwe.. mam wykształcenie,pracuje, jestem niezalezna.. ale mimo to niemoge znależź człowieka który potrafiłby zaakceptowac moje dziecko, i fakt ze juz kiedyś byłam mężatką.. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat pozdrawiam

właściwie to nie ma reguły jak by tak rozejrzeć sie dookoła to stwierdzam,że rozwódki zaraz pojawiały sie z nowym facetem u boku