Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwdwedwedweweweewewq2

CZY TO NAPEWNO ZATOKI?

Polecane posty

Gość sdwdwedwedweweweewewq2

OD KILKU DNI BOLI MNIE GARDŁO, MAM KATAR I NIE NAJLEPIEJ SIE CZUJE OT TAKIE ZWYKLE PRZEZIEBIENIE... DZISS BYŁO JUZ TROSZKE LEPIEJ ALE katar sie ciagle utrzmywał, byłam w kosciele i musiało mnie gdzies przewiac , strasznie boli mnie głowa z tyłu... akie nieprzyjemne pulsowanie jak by m mało czaszke rozsadzić;/ nie mogę się schylić;/ i bol nasila sie przy kaszlaniu i smarkaniu;;/ wystarczy tez ze lekko głowe odwroce i strasznie boli;/ czy to sa zatoki?nigdy nie chorowałam stad moje pytanie... juz posłąłąm chłopaka po ipubrom zatoki mam nadzieje ze pomoze...:(

Gość benita....
Niestety, ale przy chorych zatokach głowa z tyłu nie boli, raczej z przodu. Bardziej prawdopodobne, że skoczyło ci ciśnienie. Na moje rozeznanie, tak uważam, bo przy wysokim ciśnieniu jest taki rozsadzający ból z tyłu głowy, zwłaszcza w dolnej jej części i nasila się przy schylaniu.

Gość benita....
Cebula i czosnek obniżają ciśnienie. Więc trochę sobie pojedz. Nie wiem, czy aspiryna (na krążenie) by pomogła, ale nie będę sugerować, bo nie mam nadciśnienia i na lekach w tej kwestii nie mam jako takiego rozeznania.

Gość dwewwrwrewretertrytry5u
no własnie to jest taki bol jak by mi miało głowe rozsadzic ;/ te myslałam ze to nadcisnienie na poczatku ale mam prawidłowe... a nawet niższe

Gość wewerwretrgrthgjnhjhy
tez tak myslałam bo u mnie w rodzinie wszyscy maja nadcisnienie, oczawszy od babci ktora zachorowała gdy miała 16 la wiec jestem w grupie ryzyka, ale mierzyłam i mam 110 na 70

Gość AP AP AP
Moja siostra miałam niby zatoki (zawsze tak uwazalismy) i ostatnio okazalo sie,ze ma raka. Gdy zaczela brac chemie bol glowy przeszedl, jest juz lepiej. Moze o tym pomysl. Jestes dosc mloda, ale moze warto isc do lekarza i dokladnie rpzebadac sie? Watpie,zeby to byl rak(chociaz moze) ale warto sie rpzebadac. Pewnie jestes dosc mloda osoba, moja siostra ma obecnie 28. Trzymaj sie. ?P. S. Moze to faktycznie cisnienie, kto wie...

Gość AP AP AP
Moze przesadzilam z tym rakiem,ale to ytaka przestroga- nie wrzucajcie wszystkich chorob to worka z napisem- zatoki... Lepiej isc do lekarza i przebadac sie. Co do tego bolu- mysle,ze jutro minie. Podczas przeziebienia czy przewiaznia tez tak mialam. Trzymaj sie:)