Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczka

czasem czuje sie jak naiwna idiotka

Polecane posty

Gość naiwniaczka

jak obserwuje niektore laski albo o nich czytam, jedna z druga poznajdywaly sobie sponsorow, albo daja tylkow a agencji, po prostu chca miec wiecej kasy, a potem po ilu tam latach maja odlozone kwoty na mieszkania itp a ja haruje jak wol, zarabialam 800 zl na etat, teraz szukam lepszej pracy i naprawde czasem zastanawiam sie czy nie jestem naiwna i glupia, bo po co ja sie tak mecze? zwlaszcza jak widze niektore wypowiedzi ze kurestwo to praca jak praca :O

Gość naiwniaczka
co o tym sadzicie?

Gość naiwniaczka
ostatnio planuję zostać szlaufiarą zrobię pożytek z cipska

Nie przesadzaj, naiwniaczkami są te, które dają dupy ; ] A dołączyć do nich to kurestwo, i jeśli ktoś mówi, że kurestwo to praca jak praca tzn, że im żal dupy ściska, że niczym innym nie mogą pracować, i są dobrym tanim towarem dla nieudaczników.

Gość t65y53uu6
pomyśl idiotko czy większy jest kac z małego zarobku , czy większyjest kac z dawania dupy 3000 mezczyzn........................ Szukaj pracy lepiej płatnej, zmień zawó nalepiej płatny weź kredyt , oszczędzaj. 1 raz zrobisz kurestwo a do końca zycia bedziesz prostą kurwą!

Gość naiwniaczka
sam jestes idiota, nie mowie ze chce do nich dolaczyc, jakbym chciala to juz dawno bym to zrobila, ale nie mam zamiaru tylko mam lekki niesmak, np studentki z mojej uczelni, chodzily do restauracji na obiady ze starymi facetami, co rusz mialy nowe ciuchy, i wcale nie uwazaly tego za cos niestosownego, nawet nie uwazaly siebie za dziwki

Gość bzdury gadasz sorry
ja sponsora nie mam...jak wychodziłam za mąż moj M zarabiał 2000..ja bez pracy...teraz po roku....mamy dziecko malutkie:) a maż zarabia 6000-8000 zalezy czy w polsce czy zagranica robi, nie zbiera pomidorów robi w swoim fachu..:) nie szukaj odrazu księcia z bajki:) i nie sprzedawaj sie dziewczyno za żadną kase...nie warto....skoro facet wziął ją na kase to kiedys pewnie kupi inny, nowy model:)...a o agencji zapomnij lepiej szukaj z uczucia

Gość i za kilka lat.....
sytuacja: koles przyprowadza laske do domu...tyle o niej mowil jaka super i wogole a tu sie okazuje ze w zeszłe wakacje tatuś ją bzykał w lesie:D:D:D.....byłyby jaja nie:D:D:D:D:D:DD:D:....lepiej odpusc sobie puszczanie za kase....syfa złapiesz albo ktos cie pozna..

Gość naiwniaczka
ludzie! gdzie ja napisalam ze chce dupy dawac? nie mam takiego zamiru, nie chce tez lapac bogatego faceta bo to dla mnie prstytucja malzenska, chce sama na siebie zarobic, tak jak do tej pory tylko czasem mam takie poczucie ze jestem jakas naiwna, bo niektore albo drowaly boagatego, a niektore zostaly dziwkami i jeszcze sie tym szczyca,

Gość poczytaj na forum ile
jest tu lasek nieszczesliwych co mają tych pieknych bogatych itd...a teraz płaczą;].....sama nie dasz rady sie dorobic? uwierz w siebie bo ci sie uda , teraz masz gorszy okres ale to kiedys minie, nie patrz na innych bo prawdy nikt ci nie powie, duzo osob sie chwali a jaka prawda nie dowiesz sie, te z kasiastymi gosciami nie wszystkie szczesliwe, taki kasiasty moze ja wymienic w sekunde, bo wkoncu za kase wiele moze kupic nawet czyjas dupe;) niech one zyja swoim zyciem a ty zyj swoim, wierz mi za pare lat bedziesz szczesliwsza niz te z burdelów

Gość naiwniaczka
macie racje, wiem dam rade sie sama dorobic, tylko ze to potrwa i bedzie mnie kosztowalo ciezka prace :) ale wiem ze dam rade, bo wlasnie koncze studia i szukam pracy w ktorej za kilka lat bede mogla wziac kredyt na mieszkanie, ja bym nie potrafila byc dziwka, wole chodzic w jednych spodniach przez rok niz dawac dupy, tylko tak chcialam ponarzekac, jak widze wlasnie laski co maja sponsorow, i twierdza ze to takie super

Gość naiwniaczka
swoja droga, dlaczego faceci w ciezkiej sytuacji nie ida dawac dupy? owszem, sa tacu ale zdecydowanie mniej niz kobiet, a przeciez popyt na meska prostytucje jest, wiekszy niz podaz

Gość dam Ci dobrą radę
kafeteria to nie jest prawdziwe życie. tu ludzie plotą trzy po trzy z bo chca prowokowac, zobaczyc reakcje innych ludzi itd. masz w swoim otoczeniu osoby takie o jakich czytasz na kafe? nie buduj pogląów na temat świata i ludzi na podstawie kafeteryjnych dyrdymałów. a to co czytasz dziel na 10 i jeszcze przymruż oko;)

Gość naiwniaczka
do dam ci dobra rade- niestety mam takie osoby w swoim otoczeniu, tzn nie posrod bliskich znajomych ale znam takie