Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszukać_przeznaczenie

powolutku do celu--zapraszam wszytskich ktorzy chca zgubic minimum15kg

Polecane posty

chetnie sie przelacze. ja tez mam dosc znaczny cel. bardzo podobny do Twojego, na razie 10 kg mnie interesuje./ ;] a pozniej jeszcze wiecej.

Gość zołzikowata zgaga
Hej. Ja miałam do zrzucenia 27. Zostało jeszcze 15 więc się przyłączam. Waga niestety ostatnio stoi w miejscu więc pewnie coś robię nie tak :D

Gość maly slonik
hej ja chetnie sie do was przylacze, bo jestem juz ponad 2 tygodnie na dietce schudlam juz 4 kg. i musze jeszcze 10 :) mam nadzieje , ze mnie przyjmiecie do swojego grona

Powodzenia wam życzę. :) Gdy sie człowiek uprze to się uda osiagnąć zamierzony cel. :)

Gość maly slonik
nie ponad 2 tygodnie tylko ponad 3 tygodnie na diecie :) moim celem jest wazyc 55 kg. do swiat :)

hey dziewczyny:)) Ja równiez z mila checia sie do was przylacze:)) Obecnie jestem na diecie Mz+ Wr i efekty po miesiacu sa widoczne:)) to mnie motywuje do dalszej walki:))

Gość maly slonik
mnie wlasnie moje efekty tez motywuja do dalszej walki z moimi kilogramami. Obecnie waze 66 kg. no i chociaz dobic do tych 60ciu to bede szczesliwa ponad wszystko :) dziewczyny gdzie jestescie?

Dla mnie najwazniejsze jest to ze leca mi kilogramy a ja chodze najedzona:)) najwazniejsze to jest to zeby sie nie glodzic bo to do niczego nie doprowadzi:)) Obecnie waze 65kg moja wymarzona waga to jakies 55-56 kg wiec do celu nie az tak daleko:)) 9 kg- cel jak najbardziej do osiagniecia:P

Gość maly slonik
natasha ja tez sie nie glodze probuje jesc 5 malych posilkow dziennie. Nie zawsze to wychodzi, ale jakos kilogramy leca no i sport do tego

Witam, pozwolicie, że do was dołacze, ja swoją batalie z kg zaczynam po raz kolejny, mam nadzieje, że tym razem sie uda ... wiek: 35 wzrost: 172 waga: 73 cel na 30-09 : 71 kg.

do dalaj: gratuluje wyniku a przede wszystkim wytrwałości, trzymaj tak dalej :)

no ile dziewczyn juz tutuaj :) ja tez na razie stawiam na to by schudnac do swiat. oczywiscie w miare rozsadnie i nie na sile tylko tyle ile schudne to bede zadowolona. moj pierwszy cel to 10 kg. kiedys wazylam 10 mniej i czulam sie swietnie mimo iz waga byla bardzo wysoka. kiedys juz shudlam 17 kg [rok temu] i nic nie wrocilo wiec teraz tez sie uda. diete stosuje trzeci tydzien. na wage nie staje wiec nie wiem jakie efekty ani ile wazylam na poczatku. a Wy stosujecie jakas konkretna diete?

Witam, wczoraj poszło całkiem, całkiem, nie jadłam za dużo i do tego 1h aerobiku oby tak dalej .... Jak było u was ? Docelowo marzy mi się waga 60 kg, ale do tego jeszcze daleka droga....

Witam, wczoraj poszło całkiem, całkiem, nie jadłam za dużo i do tego 1h aerobiku oby tak dalej .... Docelowo marzy mi się waga 60 kg, ale do tego jeszcze daleka droga....