Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowany przez szczerość

czy to mozliwe ?

Polecane posty

zawsze prosiła mnie zebym jej mowił to co w niej mi nie pasuje , zawsze odmawiałem, bo kiedy widziałem ją usmiechałem sie i zapominałem o wszystkim az uprosiła mnie i wytknąłem jej wszystkie wady w kolejnosci chronologicznej i co ? wnerwiła sie i zakonczyła zwiazek , szczerosc sie nie oplaca , lepiej milczec chce ją odzyskac ale nie wiem jak to zrobic

tylko ze to były w sumie drobiazgi , ktore dla mnie nie były wazne no poza 1 rzecza teraz wiem ze lepiej klamac

Gość króffka
Co jej wypomniałeś? To powiemy Ci z kobiecego punktu widzenia jak mocno zabolało ;)

Gość latte_
Ehhh.. Mi wczoraj facet w przypływie szczerości wypomniał, że jestem zimna jak lodówka (tak, dokładnie tego słowa użył) że chyba mi nie zależy albo w ogóle mam go gdzieś... A ja po prostu tak mam :( nie lubię mówic ani słuchac o uczuuuuciach. Wolę czyny.. Cholera, powinnam się zmuszac?

np. powiedziałem ze chciałbym byc czesciej przytulany, całowany 2) ze ja sie staram a ona nie zawsze 3) ze nie chciała isc ze mna na spacer 4) a wnerwiło mnie ze nasza rocznica (ponad 8 mies) - potraktowała to chłodno i obojetnie, ja pamietałem o dacie , postarałem sie aby ten dzien wygladał nieco inaczej, ona nic nie przygotowała , po miesiacu mi powiedziała ze taka rocznica nic dla niej nie znaczy 5) ze nie jestem pewny jutra, ze chciałbym aby była zawsze ze mna - powiedziała ze nie moze mi tego obiecac 6) ze nie potrafi nazwac swoich uczuc 4,5,6 to powazne rzeczy

do latte_ okazywania uczuc mozna sie nauczyc pod warunkiem ze cos czujesz do tej drugiej osoby

zakończyła związek, bo szukała do tego tylko powodu , a ty ciągle jej odmawiałeś , aż w końcu chronologicznie posłała Cię "na kosza" :D

Gość **8**8
To że Cię rzuciła z takiego powodu to znaczy tylko że niestety ale ta dziewczyna Cię nie kochała :( Faktycznie tak jak ktoś już wyżej napisał pewnie szukała tylko pretekstu by zerwać. Ja gdybym usłyszała takie zarzuty od faceta którego bym kochała, to wcale bym się nie czuła urażona a raczej postarałabym się zmienić na lepsze. Kurczę przecież w tych punktach które wymieniłeś nie ma nic a nic obraźliwego i uważam że ludzie w związku powinni często na takie tematy rozmawiać żeby się dobrze układało. Aha i wcale nie warto kłamać, a przez to że powiedziałeś prawdę tylko szybciej wyszło na jaw że ta dziewczyna nic do Ciebie nie czuje. Ja zawsze mówię prawdę nawet najgorszą bo uważam że kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw.